22 / 05 / 2024

Kar sebebiyle kapanan yollar

Kar sebebiyle kapanan yollar

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Mağdur ev sahibinden yüzde 25 zam isyanı: Aldığım kiralar oturduğum daireyi karşılamıyor!

Binlerce ev sahibi, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle kiracıların evlerinde bedavaya oturduğunu dile getiriyor. Mağdur bir ev sahibi konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Aldığım kiralar oturduğum daireyi karşılamıyor" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlak sigortacıları artan doğal afetler sebebiyle zararlarla karşı karşıya!

Küresel emlak sigortacıları artan sigortalama zararlarıyla karşı karşıya olduklarını belirtiyor. 2022 senesinde mülk sigortacıları için hasar ve giderleri prim geliriyle karşılaştıran küresel birleşik oran yüzde 103'ü buldu. İşte ayrıntılar... 

Aramco'nun karı yüzde 19 azaldı!

Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun 2023 yılının ilk çeyreğinde net karı, düşük petrol fiyatları sebebiyle 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 19 azaldı.

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

Kiracı kaç yıl sonra çıkarılabilir?

Konut kira bedellerindeki artış sebebiyle ev sahipleri ve kiracılar arasında bir takım anlaşmazlıklar yaşanıyor. Bu kapsamda ev sahipleri kiracılarını evden tahliye etmek istiyorlar. Peki, kiracı kaç yıl sonra evden çıkarılabilir? İşte tüm merak edilenler...

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açılıyor!

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açıldı. Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı hedeflediğini duyurunca tepkilerle karşılaştı.

Reysaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Reysaş GYO, 2020 yılı SPK mevzuatına göre karının 410 milyon 426 bin 474 TL, VUK karının -67 milyon 595 bin 62,17 TL (Zarar) olması sebebiyle ortaklara kar dağıtılmamasına karar verdi. 

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Pera GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Pera GYO tarafından 1 Ocak 2019 tarihi ile 31 Aralık 2019 dönemine ait mali tablolarında dönem zararı bulunması sebebiyle kar dağıtımı yapılmayacak.

Konut sigortası hangi zararları karşılıyor?

Konut sigortası sadece konutu değil konut içindeki eşyaları da güvenceye alması sebebiyle tercih ediliyor. Peki konut sigortası hangi zararları karşılıyor? Konut sigortasında şartlar neler? İşte merak edilenler...

Pera GYO 2019 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Pera GYO, 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 dönemi kamuya açıklanan mali tablolarında dönem zararı bulunması sebebiyle kar dağıtımı yapmayacak.

Kar sebebiyle kapanan yollar Haberi

Kar sebebiyle kapanan yollar

İSTANBUL YÖNÜ DE TRAFİĞE KAPANDI


Bursa ile Gemlik arasında bulunan Dürdane Rampası'nda meydana gelen bir TIR'ın kayması nedeniyle Bursa-İstanbul Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.


Iğdır-Ağrı karayolu ulaşıma açıldı


Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Iğdır-Ağrı karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Iğdır-Ağrı karayolu Cumaçay il sınırında yoğun kar ve tipi dolayısıyla kapanan yolun kontrollü şekilde açıldığını belirtildi. Açıklamada, şiddetli tipi ve fırtına nedeniyle İkizdere-İspir ile Akşar-Gaziler-Karaurgan-Gaziler yol ayrımının 4 gündür ulaşıma kapalı olduğu ifade edildi. Ekiplerin, kapalı yolları ulaşıma açmak için aralıksız çalıştığı vurgulanan açıklamada, görüş mesafesinin düşmesiyle çalışmaların güçlükle sürdürüldüğü...