15 / 08 / 2024

Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi

Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi

Dünyanın önde gelen endüstri kuruluşlarından Danfoss’a bağlı DEVI tarafından geliştirilen “Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi” ile kışın karayollarında seyahat etmek daha güvenli hale geliyor

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Her 100 liralık verginin 75 lirası vatandaşın cebinden çıkıyor!

Gelir, kar ve mülkiyetten alınan vergilerde tahsilat azalırken, yurttaşların yaşamsal tüketim nedeniyle ödediği “dolaylı” vergiler hızlı şekilde artıyor.

Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9C Hepsi Burada'da neredeyse bedava! İşte 06 Mayıs 2023 fiyat listesi

Xiaomi Redmi 9C, bütçe dostu bir telefon olarak öne çıkar ve yüksek performanslı bir işlemci, geniş bir ekran, çoklu kamera sistemleri, büyük bir batarya, hızlı şarj ve daha birçok özellik sunar. Ayrıca, Xiaomi markasının popülerliği de telefonun ilgi çekmesinde önemli bir faktördür.

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender en uygun fiyata nereden alınır,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender,gelişmiş teknolojisiyle mutfaklarda karıştırma,doğrama,çırpma ve buz kırma işlemini gerçekleştiriyor.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bana bir yardımcı lazım diyen ev hanımları için Sinbo, çok fonksiyonlu doğrama, çırpma ve buz kırma işlemini keskin bıçakları ile gerçekleştiriyor. Zamandan tasarruf ettiren küçük ev aleti ev hanımlarının yeni gözdesi haline geldi.

Emeklilikte yaşa takılanlar için kritik yaş detayı! EYT'de yaş sınırı kaç olacak? Peş peşe açıklanıyor!

EYT düzenlemesinde kar ve zarar hesabı son günlerde sık sık gündeme geliyor. Peki EYT düzenlemesinde yaş sınırı nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Para ve altın piyasası uzmanı İslam Memiş, para ve altın piyasalarının ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dünyada altın ve doların değer kaybettiğini ve piyasaların çok karşışık olduğunu söyledi. Dünya genelinde altın ve dolar resmen tuzla buz oldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Doğuş GYO'dan 2020'nin 1. döneminde 41 milyon TL'lik satış!

Doğuş GYO 31 Mart 2021 tarihli ayrıntılı gelir tablosunu vergi dairesine sundu. Tabloda Doğuş GYO'nun gider, gelir, kar ve zarar rakamları açıklandı.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asgari ücret görüşmeleri devam ediyor, bu görüşmelerden sonra durum bizim önümüze gelecek ondan sonra adımları birlikte atacağız, temennimiz odur ki isabetli bir karar çıkar ve yola devam ederiz." dedi.

Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi Haberi

Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi


Ağır kış koşullarının ortalama 5 ay etkili olduğu ülkemizde karayolları, köprü ve viyadüklerdeki kar birikimi ve buzlanmalar yolların kapanmasına yol açıyor ve buzlanma nedeniyle can ve mal kaybının yaşandığı trafik kazaları meydana geliyor. Karayollarındaki buzlanmaya en etkili çözüm Avrupa’nın en büyük endüstri kuruluşlarından Danfoss’un grup şirketi olan DEVI’den geldi. DEVI tarafından üretilen “Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi” ile kışın otoyollarda artık daha güvenli seyahat etmek mümkün olacak.


Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, “Türkiye kış mevsimini ağır yaşayan ülkelerden birisi ve ülkemizde kış mevsimi boyunca birçok karayolunda, köprüde, viyadükte kar birikimi ve buzlanma nedeniyle ulaşım olumsuz etkileniyor. Maalesef bu olumsuzluklar nedeniyle yaralanmalı ve ölümlü birçok trafik kazası yaşanıyor. Maddi hasarlar ise cabası. Bu olumsuzluğu ortadan kaldırmaya yönelik...