16 / 05 / 2024

kara borsa

kara borsa

Türkiye’de mazottan, gübreye girdi maliyetlerinin tavan yapması nedeniyle çiftçi büyük bir darbe yerken, pancardaki düşük hasat ve şeker fabrikalarının özelleştirilmesi nedeniyle şeker fiyatları da adeta patladı. Şekerin karaborsaya düştüğü belirtildi.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar ile ilgili sorulan soruları Youtube kanalında cevapladı. Süper Bono iddialarıyla ilgili de konuşan Selçuk Geçer, yeni paketin açıklanmasıyla doların ulaşacağı noktayı açıkladı. İşte milyonlarca yatırımcıyı yakından ilgilendiren o açıklamalar...

Isparta Kara Havacılık Okulu Aralık'ta tamamlanacak!

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı yanında yapımı 3.5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu bu yıl aralık ayında tamamlanıyor. Projenin 3 milyon metrekarelik alanda yapımı sürüyor.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

Kara Para Aşk dizisindeki yalı tadilata giriyor!

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle Ortadoğu’da çok popüler oldukları için İstanbul’a gelen Arap turistler eve akın etmiş; evi, Feryal Gülman’dan ünlü olmuştu.

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Bornova Karaçam özel eğitim tesisi imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi'nde 23 bin 178 metrekare alanda Özel Eğitim Tesis Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si tamamlandı!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı. Okulda 58 bina, 2 eğitim uçağı pisti ile teknik uygulama ve bakım için 4 hangar bulunuyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si bitti!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı.

Kuyumcukent'in Borsa Kule inşaatı başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yenibosna'daki arsası üzerinde yapılacak Borsa binalarına ilişkin projenin onaylandığı, ihaleyi Sayın İnşaat'ın kazandığını KAP'a bildirdi. İşte proje ile ilgili detaylar...

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası işbirliği yapıyor!

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) işbirliklerini bir adım ileri taşıyor. İşbirliklerinin ayrıntıların anlatacağı konuşma ve Gong Törenin bugün düzenlenecek.

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

kara borsa Haberi

kara borsa

Elazığ Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen esnaf ve vatandaşın artan fiyatlar nedeniyle şekere ulaşamadığını söyledi. Evsen, şeker üzerinden karaborsa karı elde edildiğini dile getirdi. Evsen, fiyatı 750 lira olan şekerin piyasaya bin 400 liradan sürüldüğünü belirtti.

Öte yandan Ferhat Evsen, mal ve hizmet satımından kaçınma ve fiyatları etkileyen kişilerin tespit edilip cezalandırılması için konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.
Evsen, “750 liraya alıp piyasaya daha pahalıya satanlara da esnaf ve vatandaşın vebali vardır ve haklarını helal etmiyorlar” diye ekledi.

ESNAF VE VATANDAŞ ARTK ŞEKERE ULAŞAMIYOR

Sözcü gazetesinden Evren Demirdaş'ın haberine göre Kahveciler Odası Başkanı, şekerde esnaflar olarak büyük sorunlar yaşadıklarının altını çizerek, “Şeker fabrikamızda şeker var devletimizin 750 TL belirlediği bir şeker fiyatı var ancak ortada şeker yok. Özelleştirme sonrasında...