30 / 04 / 2024

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar durumu

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar durumu

İzmir Karabağlar ilçesi Fahrettin Altay Mahallesi Vergi Dairesi ve Lise Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

Karabağlar'da imar barışı konuşuldu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla bir araya geldi, imar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yaptılar. 

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar durumu Haberi

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar durumu


İzmir Karabağlar İlçesi, Fahrettin Altay Mahallesinde bulunan 266 ada,(eski 44) 50-51 parsellere ilişkin olarak 21 Ekim 2014 tarihinde bakanlık tarafından re’sen onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında “Kamu Hizmet Alanı” ve “Eğitim Alanı” kullanımında, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında “Resmi Kurum (Vergi Dairesi)” ve “Eğitim Tesisleri Alanı (İmam Hatip Lisesi)” kullanımında kaldığı, hazırlanan plan değişikliği ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında “Kamu Hizmet Alanı” ve “Eğitim Alanı” kullanımında, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında ise “Resmi Kurum (Vergi Dairesi)” ve “Eğitim Tesisleri Alanı (Lise) olarak değiştirilmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli  Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 24 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayınız