14 / 05 / 2024

Karabağlar sanayi mobilya

Karabağlar sanayi mobilya

İzmir Mobilyacılar ye Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, Karabağlar'da mobilyacılar için güvenli, disiplinli ve sağlıklı bir ortam istediklerini belirterek kentsel dönüşüm alanında kendileri için bir sanayi sitesi beklediklerini söyledi.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenitepe İzmir Karabağlar teslim tarihi!

Yenitepe İzmir Konutları İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje 20 blok olarak planlandı...

Karabağlar Yenitepe İzmir fiyatları!

İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirilen Yenitepe İzmir Evleri projesinde daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje İlbak güvencesiyle yükseliyor...

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi olarak kabul edilen Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karabağlar sanayi mobilya Haberi

Karabağlar sanayi mobilya

İzmir Mobilyacılar ye Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, ihracatlarının çoğunluğunu İran, Irak ve Libya gibi ülkelerin oluşturduğunu belirterek, 'Bu ülkelerde karışıklık olması bizim mobilya ihracatımızı da etkiledi. Elimizdeki siparişler bekliyor. Bu ülkeler bizim ihracatımızın % 80'nini oluşturuyor. Bu ülkelerde daha çok müşterimiz var. 

Dolayısıyla satışlarımızda durgunluk var' dedi. 

İzmir'de zincir mobilya mağazalarının açılmasının söylendiği gibi küçük esnafı çok etkilemediğini belirten Özdemir, 'Herkesin müşteri potansiyeli farklı. IKEA gibi mağazaların olması mobilya sektörünü çok baltalamadı' dedi. 

'Belli bir sanayi bölgemiz yok' En büyük sorunlarının sanayi sitelerinin olmaması olduğunu vurgulayan Özdemir, 'Belli bir sanayi bölgemiz yok. Göçebe gibi yaşıyoruz. Zamanında mobilyacılar Karabağlar'a yerleştiği için karabağlar biliniyor fakat çalıştığımız yerlerde disiplin yok, güvenlik yok, ortam sağlıksız, kaçak atölyeler ve ruhsatsız binalar var. Sanayi sitesi olmak için...