05 / 05 / 2024

karabük ev yangınları

karabük ev yangınları

Karabük'te meydana gelen yangında 6 ay önce annelerinin terk ettiği iki yetim kardeşin kaldığı tek katlı ev alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi...

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Orman yangınları ve seller DASK kapsamına giriyor! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının ve sellerin DASK kapsamına girmesi için çalışmaların başlatıldığını kaleme aldı.

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

Karabük’teki riskli bina tahliye edildi!

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesine karşı tahliye edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındı.

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

Karabük'te emeklilere TOKİ evi müjdesi!

Batı Karadeniz Bölgesi’nde ise ilk defa Karabük’te yapılacağını belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilerden aradıkları şartları anlatarak, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.

TOKİ Karabük'te TÜED üyelerini ev sahibi yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi.

karabük ev yangınları Haberi

karabük ev yangınları

Karabük'te meydana gelen yangında 6 ay önce annelerinin terk ettiği iki yetim kardeşin kaldığı tek katlı ev alevlere teslim oldu.


Edinilen bilgiye göre, Yeşil Mahalle Mizan sokakta Gökhan (16) ve Muharrem Çakır (10) kardeşlerin oturduğu tek katlı evde henüz nedeni belirlemeyen bir şekilde yangın çıktı. Çakır kardeşlerin evde bulunmadığı sırada çıkan yangını fark eden çevredekiler, durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.


Madende çalışan babaları uzun süre önce vefat eden, anneleri ise yaklaşık 6 ay önce evlenerek Ankara'ya yerleşen Çakır kardeşlerin yalnız yaşadığı...