02 / 10 / 2024

karabük osb arsa tapusu nasıl alınır

karabük osb arsa tapusu nasıl alınır

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesi' nde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Karabük'te 22.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

OSB arsa tahsisi şartları!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) 4562 sayılı Kanun hükümlerine göre işletilen mal ve hizmet üretim bölgeleri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, OSB arsa tahsisi şartları nelerdir?

Karabük'te kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Taşınmazın tahmini bedeli 3 milyon 746 bin 800 TL olarak belirlendi.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Karabük İhtisas OSB projesi bitti!

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, İsmetpaşa bölgesine yapılması planlanan ve 22 milyon metrekare alanı kapsayacak olan İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin bittiğini ve işin gerisi bürokrasiye kaldığını söyledi.

Karabük OSB yeni trafo merkezi faaliyete geçti!

Karabük OSB Müdürü Caner Özcan: " Bölgemizden hizmet alan sanayicinin enerji konusunda sıkıntı yaşamaması için birbirinden önemli çalışmalara imza attık. " dedi...

karabük osb arsa tapusu nasıl alınır Haberi

karabük osb arsa tapusu nasıl alınır


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesinde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi.


Namal, OSB genişleme alanı ile ilgili istimlakların yapıldığını belirterek, “ Artık son safhaya gelindi. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanımız ile ilgili çalışmalarımız hemen hemen son aşamaya geldi. İstimlaklarımızı bitirdik ve Tapu'dan OSB üzerine arsalar alınmaya başlandı. Bununla paralel olarak da OSB'de yer isteyen yatırımcılarımız ve sanayicilerimizle görüşmelerimizi bir kısmıyla tamamladık. Bunlarla ilgili hızlı bir süreç geçiriyoruz. Biz bu nokta da yeni göreve başlayan Valimizle de dün bir istişare yaptık. 300-350 dönüme yakın 4 firmaya yer tahsisini yapıcağız. Valimiz'in tenzi bulduğu bir tarihte ön protokollerini imzalayacağız. Bu da sanayi şehri olan Karabük'e bir dinamizm sağlayacaktır. Bu yatırım...