13 / 05 / 2024

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye, uluslararası yatırımcıların radarında! 

Yabancılara konut satışında Haziran ayında tüm zamanların en yüksek rakamları kaydedilirken, 2022'nin ilk yarısında ise Ocak-Haziran rekoru kırıldı. İşte dikkatleri çeken yabancıya konut satışı verileri...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı!

Konut satışları Haziran ayında büyük çıkış yakaladı. Satışları önceki aya oranla yüzde 127 artış sağlarken ilk 6 ayda yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı!

Mart ayı konut satış rakamları açıklandı.  Konut satış rakamlarını değerlendiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya konut satışında Mart ayı rekorunun kırıldığını dile getirdi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Karabük'te inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları kaldırıldı!

Karabük Valiliği, perakende satış yapan iş yerleriyle ilgili kısıtlamaların kaldırıldığını açıkladıç Karara göre, Karabük'te yer alan inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları da kaldırıldı...

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm Haberi

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 


4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.


İşadamı Adnan Çebi tarafından Adatepe'ye yapılacak olan mega proje kapsamında ada kapsamında ilk kazma yıkılan gecekondu bölgelerinde başlıyor.


Rüya Şehir olarak bugün start alan bölgede kurban kesen işadamı Adnan Çebi, "Türkiye'de fikir tepeden sonra ikinci büyük kentsel dönüşümün yapılması planlanan Adatepe mahallesinde dev bir kentsel dönüşüme nihayet başlıyoruz. İlk etapta ada bazında planlanan ilk bloğun hafriyat çalışmaları sonrası bayram ertesi temel atacağız. Kent dönüşüm kapsamında alamadığımız yerler vardı buraları atlayarak, elimizdeki mevcut yerlerde inşaat hızla devam edecek. Her blok yerine göre değişerek 12-13 katlı olarak bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz....