13 / 05 / 2024

karabük satılık konut

karabük satılık konut

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Karabük'te 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Bankadan satılık 18 bin konut!

Ödenemeyen krediler sebebiyle bankaların elindeki gayrimenkul sayısı hızla artıyor. 18 bini aşkın konut bankalardan satılık...

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’un en değerli ilçelerinde satılık ve kiralık konut fiyatları sizler için araştırıldı. İşte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler...

Karabük'te 11 ayda 4 bin 40 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, Karabük'te 11 ayda 4 bin 40 konut satıldı.

karabük satılık konut Haberi

karabük satılık konut

T.C. Karabük İcra Dairesi tarafından, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesi 11 milyon TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

İlan metni: 

T.C. KARABÜK İCRA DAİRESİ SATIŞ BÜROSU 2018/321 TLMT. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :
Karabük İl, Merkez İlçe, 824 Ada, 19 Parsel, 100.YIL Mahalle/Köy, KIRAÇ Mevkii, Yukarıda tarafları bildirilen taşınmazın kıymet takdirini yapmak üzere, 15.09.2020 Salı günü, İcra Müdürlüğü yetkilisi başkanlığında kıymet takdirine konu taşınmaza gelindi. Kıymet takdirine konu meskenlerle ilgili inceleme, tespit ve ölçümlemeler yapıldı. Fotoğraflar çekilerek notlar alındı. Hali hazırda yerinde yapılan incelemede 3...