26 / 05 / 2024

karabükte hurdacılar şehir dışına taşınacakmı

karabükte hurdacılar şehir dışına taşınacakmı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Öğlebeli Küçük Sanayi Sitesi'nde ve şehrin muhtelif yerlerinde bulunan hurdacılar önümüzdeki günlerde itibaren Kemal Oyman mevkiinde Belediye tarafından tahsis edilen alana taşınacağını açıkladı...

Fahiş kiralar kiracıları şehir merkezinden kaçırıyor! Tersine göç başladı!

Ülke genelinde konut kira bedelleri yükselmeye devam ediyor. Kira bedellerinden dolayı vatandaşlar kendilerine alternatif yollar aramaya başladı. İzmir’de kiralık konut arayanlar, şehrin merkezlerine değil, şehir merkezi dışına yönelmeye başladı.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Evinizde servet var ama farkında değilsiniz! Sakın çöpe atmayın!

Evinizde servet bulunuyor olabilir. Hurdacılar bunun peşinde sakın bunları çöpe atmayın. İşte detaylar!

Amasra’nın imar planları davalık oldu!

Amasralılar şehir silüetini olumsuz şekilde etkileyeceği gerekçesiyle imar planlarına yaptıkları itirazlarını, yargıya taşıdı.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Tapu harcı hesaplama 2017 örneği!

Gayrimenkullerin tapu devir işlemleri için belli müdürlükte harçların ödenmesi gerekiyor. Bu harcı alıcı ve satıcılar ayrı ayrı ödemekle mükellef oluyor. İşte tapu harcı hesaplama 2017 örneği..

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

İzmir Seyhan'da dönüşüm için 105 imza toplandı!

İzmir'in Buca ilçesinde çoğunlukla tamirci, mobilyacı ve hurdacıların oluşturduğu Seyhan Mahallesi'nden Yeni Asır WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar, 105 imzalı dilekçeyle kentsel dönüşüm taleplerini iletti.

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

karabükte hurdacılar şehir dışına taşınacakmı Haberi

karabükte hurdacılar şehir dışına taşınacakmı


Karabük Belediyesi şehir içinde görüntü kirliliğine neden olan hurdacıları şehir dışına çıkartıyor.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Öğlebeli Küçük Sanayi Sitesi'nde ve şehrin muhtelif yerlerinde bulunan hurdacılar önümüzdeki günlerde itibaren Kemal Oyman mevkiinde Belediye tarafından tahsis edilen alana taşınacağını açıkladı.


Başkan Vergili, uygulanacak proje ile Karabük şehir merkezinin yaşanılabilir bir kent halini alması için gelişi güzel işgallerden kurtulması, hem de coğrafik büyümesinin zenginleştirilmesi hedeflediklerini belirterek, “ Şehir merkezinde dağınık halde faaliyet gösteren hurdacıların, Karabük şartlarında önemli sayılabilecek büyüklükte bir ticaret hacmine sahip. Bu meslek kolunun güçlendirilmesi kadar, faaliyet gösterdikleri ortam ve mekânların da büyük önem taşıyor. Modern şehircilik bağlamında hurdacılık iş koluyla ilgili en doğru yaklaşım, söz konusu sektörde faaliyet gösteren esnafı tek çatı altında ve şehir merkezi dışında konuşlandırmak. Karabük...