15 / 05 / 2024

karaburun ileri biyolojik atık su arıtma tesisi

karaburun ileri biyolojik atık su arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'da çevre yatırımlarına hazırlanıyor. Böylece, Mordoğan sağlıklı kanal altyapısına kavuşacak, evsel atıklar ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde arıtılacak ve içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek.

Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projesi'ni kim yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre konusu siyasi bir konu değildir, siyasi malzeme yapılacak bir konu değildir. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklaması ve almış olduğu karar kesinlikle talihsiz bir karardır" diye konuştu...

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Tekirdağ Altınova Atıksu Terfi Merkezi inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İkinci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisimizi de önümüzdeki aylarda İstanbul yolu üzerindeki TOKİ civarına yapacağız. Yenice tarafından gelen tüm kanalizasyonu orada arıtacağız" dedi.

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Yenişehir sağlıklı alt yapıya kavuştu!

İşe öncelikle altyapıdan başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'i de sağlıklı bir altyapıya kavuşturdu. Günlük 10 bin metreküp arıtma kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile 102 kilometrelik kanalizasyon hattının açılışı gerçekleşti.

Yeni Foça İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre meselesi de çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı, 50 bin kişi kapasiteli tesisin temeli törenle atıldı.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

karaburun ileri biyolojik atık su arıtma tesisi Haberi

karaburun ileri biyolojik atık su arıtma tesisi


Mordoğan'da, 40-50 yıllık asbest ve PVC hatlardan oluşan içme suyu şebekesi, sağlıklı ve basınca dayanıklı borularla yenilenecek. Kanal alt yapısı olmayan Mordoğan'a kanalizasyon şebekesi döşemek ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de çalışmalara başladıklarını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, "Öncelikle kanalizasyon şebekesi için proje çalışmalarımız sürüyor. Toplam 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz. 


Mordoğan'ın Sulucadere Mevkii'nde 17 bin metrekarelik alanda beldenin uzun yıllar ihtiyacım karşılayacak ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kuracağız. Kanal ve arıtma, tesisi yatırımları eş zamanlı olarak yürütülecek. Arıtma için de önümüzdeki aylarda proje ihalesine çıkıyoruz. Proje süresi 6 ay olacak ve ardından yapım İhalesine çıkacağız" diye...