05 / 05 / 2024

karaca home yurt dışı

karaca home yurt dışı

Ev tekstili sektörünün en yeni ve en hızlı büyüyen markası Karaca Home Türkiye ve Avrupa’da ki mağaza yatırımlarını sürdürüyor...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Karaca ilk mağazasını nerede açtı?

Gelecek dönemde Karaca’nın hedefinde online ve yurt dışı gelirlerini büyütmek var. Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karaca, "Yurt dışı gelirlerimiz cirodan yüzde 10 bile pay almıyor. Yurt dışında doğru pazarlar bulup kendimizi geliştirebiliriz" dedi...

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Karaca Home Point Bornova AVM'de şube açtı!

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

English Home Türkiye'deki 250. mağazasını İzmir'de açtı!

Yurt dışında ise 300 mağazaya ulaşan English Home, Türkiye'de 250.mağazasını İzmir Poligon Caddesi'nde açtı. English Home, 2015 yılı sonunda ise yurt içinde ve yurt dışında toplam 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

karaca home yurt dışı Haberi

karaca home yurt dışı


Karaca Home, Ankara Cepa AVM, İstanbul Marmara Park ve Avrupa’da Almanya Duisburg, Dortmund, Hannover, Belçika Brüksel, Beringen mağazalarında müşterilerine hizmet vermeye başladı.


60 milyon TL yatırımla sektöre adım atan Karaca Home, tüm ev tekstili ürünlerinde estetik, tasarım ve kaliteyi bir araya getiriyor. İstanbul, Ankara ve Avrupa’da açılan 7 yeni Karaca Home mağazasının yanında 1 Mart itibarı ile 77 ilde 600 noktada Karaca Home ürünleri tüketiciyle buluşuyor.


Karaca Home’un ev tekstili tasarımları dokuz farklı konseptte tüketicileriyle buluşuyor. Handmade, Ranforce, City, Saten, Teenage, Bebek ve Genç, Banyo, Solid-Örgü Battaniye ve Yatak Örtüsü konseptlerinde 2000’e yakın artikel bulunuyor. Yüzde 100 pamuk, bambu pamuk, bambu penye ve yüzde 100 penye kullanılan ürünler, sağlıklı ve estetik tasarımı bir araya getiriyor.


Koleksiyonlarındaki farklı çizgileri, naif sunumu ayrıcalıklı satış...