07 / 05 / 2024

Karacabey arsa

Karacabey arsa

Türkiye’de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul’un alternatif metropol şehri Bursa’ya ve ilçelerine gözünü dikti..

Bursa Karacabey'de mahkemelik arazi belediyeye geçti!

Bursa’nın karacabey Belediyesi, 2011 yılından bu yana süre gelen bir sıkıntıyı daha çözüme kavuşturdu. Gazi Mahallesi 143 Sokakta 2011 yılında özel bir şahsa ait arazinin bir kısmından yol geçirilmişti.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Karacabey Belediyesi 213 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan 213 adet arsa açık artırma usulüyle satılacak. İhale 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Bursa Karacabey'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karacabey Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 3 adet otlakiyeyi ihale ile satıyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Bursa Karacabey'de arsa fiyatları yükseldi!

Karacabey'de son 5 yılda arsa ve arazi fiyatları 5-6 kat artarken, yatırımcıların da yüzü güldü. Karacabey'in yanı sıra, Mustafakemalpaşa ve Nilüfer'deki arsa ve araziler de yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Bursa'da arsa yatırımı revaçta!

Bursa’da 5 yılda arsa ve arazi fiyatları 5-6 kat artarken, yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Özellikle Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Nilüfer’de arsa ve araziler yatırımcılar tarafından kapışılıyor..

Bursa'da 5 yılda arsa fiyatları 5-6 kat arttı!

Bursa’da 5 yılda arsa ve arazi fiyatları 5-6 kat artarken, yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Özellikle Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Nilüfer’de arsa ve araziler yatırımcılar tarafından kapışılıyor.

Bursa Karacabey'de icradan satılık 5 buzhane! 6 milyon 276 bin TL'ye!

Bursa Karacabey İcra Dairesi, 7 bin 842 metrekare arsa üzerine inşa edilen 5 buzhaneyi satışa çıkardı

Karacabey Belediyesi'nden 827 bin TL'ye iki arsa!

Karacabey Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait Sırabademler Mahallesinde yer alan iki arsayı toplam 827 bin 78 TL'ye ayrı ayrı satışa çıkardı. Arsaların satışı, 9 Eylül 2011 Cuma günü 14:00-14:30 saatlerinde gerçekleştirilecek

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Karacabey arsa Haberi

Karacabey arsa

Türkiye’de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul’un alternatif metropol şehri Bursa’ya ve ilçelerine gözünü dikti. Yatırım uzmanları ise, parasına para katmak isteyen yatırımcılara önemli tüyolar verdi. Bursa’nın Yenişehir, Karacabey, Mustafakemalpaşa ilçeleri Balıkesir’in Susurluk ilçesi ve İstanbul İzmir otoban güzergahındaki bir çok arsanın kısa sürede değerleneceği ifade ediliyor.


İMKANLARI DAR OLAN VATANDAŞ DA TOPRAĞA YÖNELİYOR

Elit Grup Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu, artık sadece yatırımcıların değil aynı zamanda memur ve esnafın da yatırımlarını arazi üzerine yaptıklarını söyledi. Çalımlıoğlu, “Toprak dünyada üretimi olamadığı için, her zaman ilgi odağı olmuş. Yalnızca üzerine bir şey ekip kazanmak değil, ilerleyen zaman dahilinde yatırımlarla alakalı, yatırımcısına çok ciddi kar marjı getiren özel bir yatırım aracı olarak,...