05 / 05 / 2024

Karacak Prefabriğin anahtar teslim projeleri

Karacak Prefabriğin anahtar teslim projeleri

Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İşte Karaca Prefabrik'in anahtar teslim projelerini yer alan o yazı...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektar büyüklüğündeki Uzundere kentsel dönüşüm alanında bin 422 bağımsız birimin yapımını kapsayan 3'üncü etap için anahtar teslim ihalesini 29 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

İFM'deki Merkez Bankası binasının inşaatında son durum!

Daha önce TOKİ'nin 3 defa “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” yöntemiyle ihaleye çıktığı bina için bu defa Merkez Bankası “anahtar teslim” usulü ihale gerçekleştirdi...

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Şırnak'ta terör mağdurlarının konut inşaatı tam gaz!

3 yıl önce Şırnak'ta teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan vatandaşları için inşa edilen 5 bin 716 konuttan 3 bin 746'sı tamamlandı. Ayrıca, 304 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. 

Alacalı İnşaat kapasitesini iki katına çıkaracak!

Alacalı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Doyranlı, "2019 yılı ve sonrasında kapasitemizi iki katma çıkarmayı hedefliyoruz. Fark yaratma gücümüzü, çok katlı konut ve lojistik depo binalarını hızlı, ekonomik ve depreme yüksek dayanımlı anahtar teslimi hizmeti vererek göstereceğiz." dedi...

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden 14.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı; Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde 14 milyon 218 bin 962,56 TL bedel ile anahtar teslimi inşaay yapım işini ihaleye çıkardı. 

Karacak Prefabriğin anahtar teslim projeleri Haberi

Karacak Prefabriğin anahtar teslim projeleri

Tek ve çift katlı prefabrik çeşitleri, çelik yapı konteynerleri, paravan, güvenlik kulübeleri, çelik hangar konteynerlerin üretimini yapan Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İç pazarda gelişmeye odaklandıklarını söyleyen Karacak Prefabrik firma sahibi Mehmet Karacak, "Önümüzdeki süreçte yurtiçindeki bayi ağını genişletmeyi planlıyoruz" dedi. 


Bayi ağlarını geliştirerek yurt geneline hizmet vermek istediklerini belirten  Mehmet Karacak, müşteri memmuniyeti için yeni teknolojileri takip ettiklerini söyledi. Karacak, "Ayrıca müşterilerilere  ürünlerimizi optimum ve kaliteli şekilde sunmak istiyoruz" dedi. Ürünlerinin prefabrik  çeşitleri, çelik yapı konteynerleri, karavan, mescit ve güvenlik kulübelerinden oluştuğunu aktaran Karacak, "Bugüne kadar üretimlerimizde daha düz modelleri kullanıyorduk. Bugün itibarıyla daha estetik ve dayanıklı cephe ürünlerini kullanıyoruz. Böylece müşterilerimizin isteğine göre villa tarzı evlere başladık. Yakın zamanda çok katlı bina yapımlarına geçmeyi...