05 / 05 / 2024

Karacaören 2 isale hattı

Karacaören 2 isale hattı

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahve tutkunlarına müjde! İndirim! Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi'nin fiyatı düştü

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi indirime girdi.  İşte detaylar...

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Karacaören 2 isale hattı Haberi

Karacaören 2 isale hattı

İsale hattında devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan DSİ Bölge Müdürü Sayın Turkay Özgür; "Antalya'mızın içme, kullanma ve suyu ihtiyacını ortadan kaldıracak olan Karacaören İsale Hattı'nda çalışmalarımız devam etmektedir. 

İsale hattında km: 13+790'da ve km: 15+300 de olmak üzere iki ekip ile çalışmalar devam etmektedir. 

İsale hattında 11 004 m boru imalatı tamamlanmış olup, işin genel fiziki gerçekleşmesi % 25,80'dir. 

Karacaören (2) Barajı İsale Hattı İnşaatı tamamlandığında Antalya İl Merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar 2 602 912 kişinin içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılanmış olacaktır. 

Proje İle yıllık 166,44 milyon m3 içmesuyu toplamda 42 994 m çelik boru ile Karacaören (2) Barajından Antalya İli Varsak bölgesine yapılması planlanan İçmesuyu Arıtma Tesisine iletilecektir. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu. 


Antalya Akdeniz...