10 / 05 / 2024

Karadeniz Ereğlide 3 milyon 715 bin TLye satılık 11 arsa

Karadeniz Ereğlide 3 milyon 715 bin TLye satılık 11 arsa

Karadeniz Ereğli'de 6 tarla ve 5 arsa alanı toplamda 3 milyon 715 bin 178 TL'ye açık artırma ile icradan satılıyor...

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede üç arsa satacak!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Kepez, Uzun Mehmet ve Bağlık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. 

O ilde 2 adet arsa 3 taksitle satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! İhalesi 2 Şubat'ta...

Konya ili Ereğli Belediyesi, Konya Ereğli'de Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Karadeniz'den çıkacak doğal gaz ne zaman kullanıma sunulacak? Bakan Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın ne zaman Türkiye'de üretime geçeceğini açıkladı. İlk defa 3 arama gemisiyle doğal gazın çıkarılmasına yönelik çalışmanın sürdüğüne işaret eden Dönmez, 2023 yılına işaret etti.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz’de gizli fay korkusu!

4 gün önce Bayburt'ta yaşanan 3.8'lik depremin güncel deprem haritasında yer almayan örtülü bir faydan kaynaklandığı belirtiliyor. Uzmanlara göre Doğu Karadeniz'i etkileyebilecek diri fayla ortaya çıkarılmalı. 

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Karadeniz Ereğlide 3 milyon 715 bin TLye satılık 11 arsa Haberi

Karadeniz Ereğlide 3 milyon 715 bin TLye satılık 11 arsa

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi, Soğanlıyörük Akdiken Mevkii'de 6 adet tarla ile yine Ereğli İlçesi'nde 5 arsa alanı açık artırma ile satılacak.

Tarla vasfında olan 6 alanın yeri Ereğli Soğanlıyörük Köyü Akdiken Mevkii'de bulunuyor. Bu 6 tarlanın metrekareleri şöyle; 

2.859,99

5.695,60

4.304,13

1.076,38

2.930,71

13.792,00 


Arsa vasfında olan 5 alandan dördünün metrekareleri 121.34 metrekare, diğer arsanın metrekaresi ise 2.386,31'dir. Bu arsa alanlarından 121.34 metrekare olanlar Ereğli'nin Kirmanlı Mahallesi'nde yer alıyor.

2.386,31 metrekare olan arsa alanı ise Ereğli Uzunmehmet Mahallesinde yer alıyor.


Tarla ve arsa alanları toplamda 3 milyon 715 bin 178 TL bedelle Karadeniz Ereğli 2. İcra Müdürlüğü'nden açık artırmayla satılacak.

Alanların birinci satışı 7 Aralık 2012 Cuma günü, ikinci satışı ise 17 Aralık 2012 Pazartesi yapılacak.


Detaylı bilgi için