03 / 05 / 2024

Karadeniz mobilya merkezi Lovelet Outlet

Karadeniz mobilya merkezi Lovelet Outlet

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek!

Mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiren Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek...

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karadeniz tarafından kuruldu.

İnteria mobilya ihracatını artıracak!

Ümraniye'de 100 milyon dolarlık yatırımla 110 bin metrekarelik kapalı alanda hayata geçirilen mobilya ve dekorasyon merkezi interia, eylülde kapılarını açacak.

Karadeniz mobilya merkezi Lovelet Outlet Haberi

Karadeniz mobilya merkezi Lovelet Outlet

EKONOMİ Bakanlığı'nın yürüttüğü  KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'dekimobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. 


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO). STSO Meclis Başkanlığı ile Lovelet Alışveriş Merkezi yönetiminin katkılarıyla 25 mobilya firması, son model tasarımlı ürünlerini, artık alışveriş merkezinin üst katlarındaki mağazalarında sergileyecek. Tekstille birlikte kent ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlaması beklenen mobilya showroomu, sektöründe Kayseri ve Bolu illerindeki potansiyelin Samsun'da da oluşmasını sağlayacak. Showrooma kaliteyi uygun fiyata alacak bölge halkının büyük teveccüh göstereceği bekleniyor. 

Lovelet Alışveriş Merkezi'nin yatırımcı şirketi İdol İnşaat yönetiminin Samsun'daki mobilya imalatçılarını destekleme adına harekete geçmesiyle başlayan ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme...