02 / 05 / 2024

Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş.

Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş.

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Reklam Ajansı Nakliyat Orman Ürünleri Temiz. Ve San. Tic. Ltd. Şti. bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Demiral tarafından kuruldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkanları ihalesi katılım şartları 2017!

Yalı Ataköy dükkanları 9 Aralık 2017'de açık artırma yoluyla satışa sunuluyor.  "Ataköy sahilinin taşınmaya hazır tek projesi" sloganıyla tanıtılan proje Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. 

Yalı Ataköy açık artırma ihalesi!

Toki güvencesiyle yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. Yalı Ataköy açık artırma ihalesi 9 Aralık'ta gerçekleşiyor...

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri 9 Aralık'ta satışta!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy projesindeki cadde dükkanları açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. 

Yalı Ataköy projesi fiyatlar!

TOKİ- Özyacı İnşaat ve Karadeniz Örme ortaklığı imzası taşıyan Yalı Ataköy projesinde 1+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje 72 bin 864 metrekare alanda inşa ediliyor.

Yalı Ataköy'de apart üniteler 1 milyon 276 TL'ye!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. Projede apart üniteler 1 milyon 276 bin TL’den satılıyor.

Ordu Horus Boztepe Otel'in inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Boztepe'de "Horus" ismiyle Karadeniz Örme Sanayi tarafından yaptırılmakta olan 130 odalı otel inşaatı tamamlanmak üzere. Karadeniz Örme, önümüzdeki ay içerisinde "Horus Boztepe" ismiyle 4'üncü turizm yatırımını hizmete sokacak.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. Haberi

Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş.
Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 07/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...