02 / 05 / 2024

karadeniz turizm sezonu

karadeniz turizm sezonu

Son yıllarda Rize ve çevresinde çekimleri yapılan "Sevdaluk, Benim İçin Üzülme ve Bizim Hoca" gibi filmlerin ilgi ile izlenmesinin ardından, bu yıl Karadeniz bölgesinde turizm sayısında yüzde 10-15 arasında bir turist artışı bekleniyor...

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Karadeniz ve İlker Güven ortaklığında kuruldu.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Karadeniz’de devremülk dönemi!

Turizm sektöründe devremülkler bu yıl yoğun ilgi görüyor. Haziran ayında Karadeniz Bölgesi'ndeki devremülkler de yüzde 76'lık artış görüldü. 

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Aydın Kuşadası'na 15 Ekim'e kadar inşaat yasağı getirildi!

Aydın Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlaması 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak.

karadeniz turizm sezonu Haberi

karadeniz turizm sezonu


Karadeniz’de son zamanlarda çekilen dizi ve sinema filmleri, bölgenin turizm konusunda daha iyi tanıtılmasını sağladı. Ekranlarda Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini gören yerli ve yabancı turistlerin bölgeye gelmesi bu yıl turizm sezonunun erken açılmasına neden oldu.


Son yıllarda Rize ve çevresinde çekimleri yapılan "Sevdaluk, Benim İçin Üzülme ve Bizim Hoca" gibi filmlerin ilgi ile izlenmesinin ardından, bu yıl Karadeniz bölgesinde turizm sayısında yüzde 10-15 arasında bir turist artışı bekleniyor.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Rize’nin doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmak için birçok fuar ve etkinliklerde yer aldıklarını söyleyen Rize il Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, “Bu yıl Ankara, İzmir, İstanbul ve ardından Dubai’de gerçekleşen fuar ve Rize Günlerine katıldık. Rize’nin çayını, tulumunu, kemençesini, doğal güzelliklerini, yeşilini, suyunu bu fuarlara taşıdık. Bu...