01 / 07 / 2024

karagöl 2014

karagöl 2014

Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu. Vali Küçük, Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti...

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

İzmir depreminde hasar gören Karagül Apartmanı kontrollü olarak yıkıldı!

İzmir'de meydana gelen depremde büyük hasar gören ve bir kısmı yıkılan Bayraklı ilçesindeki Karagül Apartmanı, kontrollü olarak yıkıldı.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Karagöl artık Beypazarı Belediyesi'nin!

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Niğde Karagöl ve Çinili göl civarına kış sporları tesisi!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.

Antalya Karagöl Yaylası'na park yapılacak!

Kumluca Belediyesi tarafından yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Karagöl Yaylası'na park yapımı için çalışma başlatıldı.

Antalya Karagöl'ün su sorunu çözüldü!

Kumluca Karagöl Yaylası’nın 100 yıllık su sorunu çözüldü. Kumlucalıların verdiği şükür yemeğine katılarak mutluluklarını paylaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Bu sorunu çözmek boynumuzun borcuydu” dedi.

2015 yılı 2014'ten daha hareketli geçecek!

2015'in satın alma kararlarını erteleyenlerin harekete geçeceği bir yıl olacağını vurgulayan Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2015'in 2014 yılına kıyasla çok daha hareketli geçeceğini söyleyebiliriz" diyor.

karagöl 2014 Haberi

karagöl 2014


Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali Küçük’e Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, Ovacık Belediye Başkanı Hüseyin Denli, İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ ve Ovacık İlçe Özel İdare Müdürü Proje Koordinatör Yardımcısı Talha Durum da eşlik ettiler.


Yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Bahattin Çelik’ten bilgiler alan Vali İzzettin Küçük, proje kapsamında yapılan düzenlemeyi beğendiğini ifade ederek, proje ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Seyir terası inşaatının devam ettiğini ifade eden Vali Küçük, Karagöl ile Seyir terasını birbirine bağlayan merpenlerin yapımının tamamlandığını söyledi.


Projenin Nisan ayında tamamlanmasıyla birlikte Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Vali Küçük, yapılan çalışmaların turizme de katkısı olacağını söyledi.


Maraş...