15 / 05 / 2024

karagöl imar ihalesi

karagöl imar ihalesi

Artvin'in Borçka ilçesi sınırlarında yer alan Karagöl, 2013 yılı bitmeden alana ait halihazır harita yapım ve imar planı için ihaleye çıkılacağı belirtildi. İmar planı kapsamında Karagöl yenilenecek..

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Vakıflar’dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

Vakıflar’dan İzmir Konak’ta kat karşılığı ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

karagöl imar ihalesi Haberi

karagöl imar ihalesi

Artvin'in Borçka ilçesi sınırlarında yer alan Karagöl, sonbahardaki renk cümbüşüyle ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Karçal Dağındaki Aralık Yaylası eteğinde bulunan ve 19. yüzyılın başlarında heyelan sonucu Aralık Deresi'nin önünün kapanmasıyla oluşan Karagöl, Borçka ilçe merkezine 27 kilometre mesafede bulunuyor. Her mevsim ziyaretçilerinin ilgisini çeken Karagöl Tabiat Parkı'nda, zirvelerden doğup denize dökülen akarsuların çevresindeki ağaçlarm yapraklarının sarıdan kızıla kadar farklı tonlara bürünmesi ve kayaları örtü gibi saran yosunlar güzel görüntüler ortaya çıkarıyor. Bu yıl sonbaharın renkleriyle yörede dağların zirvesine erken düşen karm oluşturduğu beyaz örtü fotoğraf tutkunlarının kadrajlarını süslüyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karagöl Tabiat Parkı'nın, sonbaharm hakim kıldığı sarı ve kızıl renkler sayesinde renk cümbüşü sergilediğini belirtti. Karagöl'e yılda yaklaşık...