01 / 07 / 2024

karagöl seyir terası arası merdiven

karagöl seyir terası arası merdiven

Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu. Vali Küçük, Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti...

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Kripto para piyasasında yeni dönem mi başlıyor?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Erdal Tanas Karagöl bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

İzmir depreminde hasar gören Karagül Apartmanı kontrollü olarak yıkıldı!

İzmir'de meydana gelen depremde büyük hasar gören ve bir kısmı yıkılan Bayraklı ilçesindeki Karagül Apartmanı, kontrollü olarak yıkıldı.

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Karagül tarafından kuruldu.

karagöl seyir terası arası merdiven Haberi

karagöl seyir terası arası merdiven


Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali Küçük’e Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, Ovacık Belediye Başkanı Hüseyin Denli, İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ ve Ovacık İlçe Özel İdare Müdürü Proje Koordinatör Yardımcısı Talha Durum da eşlik ettiler.


Yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Bahattin Çelik’ten bilgiler alan Vali İzzettin Küçük, proje kapsamında yapılan düzenlemeyi beğendiğini ifade ederek, proje ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Seyir terası inşaatının devam ettiğini ifade eden Vali Küçük, Karagöl ile Seyir terasını birbirine bağlayan merpenlerin yapımının tamamlandığını söyledi.


Projenin Nisan ayında tamamlanmasıyla birlikte Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Vali Küçük, yapılan çalışmaların turizme de katkısı olacağını söyledi.


Maraş...