05 / 05 / 2024

Karahayıt toki başvuruları

Karahayıt toki başvuruları

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Çiftçiler aman dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını kaçırmayın! Son tarih resmen açıklandı! 

Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurular 1 Eylül tarihinde resmen başlamıştı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son tarih ne zaman? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ sosyal konut projesi başvurularında o sınır kalktı! Kim, ne zaman başvurabilecek?

İlk Evim, İlk İş Yerim için başvurular 13 Eylül'de başlamıştı. Proje başvurularına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar..

Bakan açıkladı, 7 bin 200 lira dağıtılacak! Başvurular bugün e-Devlet'ten başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Derya Yanık tarafından açıklanan Türkiye Aile Destek Programı başvuruları bugün başladı. İşte detaylar…

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı? TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ ucuz konut başvuruları gündemde yer alıyor. Ev hayali kuranlar, TOKİ’nin ne zaman konut başvurularını başlatacağını araştırmaya başladı. İşte TOKİ 2022 ucuz konut başvurularına dair detaylar!

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Giresun'daki yapı kayıt belgesi başvuruları meclis gündeminde!

Giresun'da yapı kayıt belgesi almak için yapılan başvurular TBMM gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

2021 TOKİ başvuruları ne zaman İstanbul?

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, 2021 yılında da 100 bin sosyal konut üretimine başlayacaklarını açıkladı. Peki 2021 TOKİ başvuruları ne zaman İstanbul? İşte tüm merak edilenler... 

Karahayıt toki başvuruları Haberi

Karahayıt toki başvuruları


TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarımızda yer alan 69 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Denizli Akköy Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Ekim 2016 – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

Konut seçimini yapan alıcılar yüzde 10 peşinat 96 ay vade, yüzde 15 peşinat 108 ay vade, yüzde 20 peşinat 120 ay vade alternatifi çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış...