07 / 07 / 2024

karain köyüne konut

karain köyüne konut

Kanserden ölümlerin yüksek olması nedeniyle ''kanserli köy'' olarak gündeme gelen Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Karain köyüne TOKİ'nin konut yapacak olması sevinçle karşılandı

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kıyı şehirlerinde konut fiyatları 3 yılda yüzde 80 arttı!

Türkiye’de son dönemlerde konut alım eğiliminin kalabalık şehirlerden daha sakin yakın bölgelere doğru değişmeye başladığını belirten GABORAS Veri Direktörü Orhan Vatandaş, pandeminin teşvikiyle kıyı şehirlerde konut değerleri son 3 senede yüzde 80’e varan oranlarda arttığını belirtti.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

karain köyüne konut Haberi

karain köyüne konut

Karain köyü Muhtarı Mevlüt Özata, yaptığı açıklamada, 1974 yılında başlayan bir hareketin yeni yeni sonucunu görmeye başladıklarını belirterek, 28 Mayıs Pazartesi günü TOKİ tarafından 126 afet tarım köyü konutunun ihalesinin yapılacağını söyledi.

    

Uzun bir sürecin ardından bu aşamaya gelinmiş olmasından memnun olduklarını belirten Özata, ''Köyümüzün taşınması konusunda mağdur vatandaşlarımız var. 85 yaşında olan, köyde doğmuş büyümüş ama hak sahibi olmayanlar var. Bu mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilirse iyi olur'' diye konuştu.

    

Özata, kendi istekleri doğrultusunda projelendirilecek konutların iki katlı ve altı garaj veya depo olarak kullanılabilecek tipik köy evi tarzında olacağını kaydetti.

    

Köydeki ölümlerin yüzde 80'inin akciğer kanserinden kaynaklandığını ifade eden Özata, ''Bugüne dek 280 civarından köylümüz bu hastalıktan dolayı öldü. Şimdi devletimiz gereğini yapıyor. Biz hastalıktan dolayı tahliye ediliyoruz....