04 / 05 / 2024

karaköy de ev fiyatları

karaköy de ev fiyatları

Salıpazarı-Karaköy hattı, otel yatırımcılarının istilasına uğradı. Bölgede 10’dan fazla yeni otel inşaatı var. Markalı hazır giyim, restoran, kuyumcu, halıcı ve hediyelik eşyacılar da bölgede yer arıyor…

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'

1935 yılında Mecidiyeköy'de ev sahibi olan halk, hükümetten tapularını verilmesi konusunda isyanda bulunmuş.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

ABD'de ev kiraları yüzde 40 arttı!

ADB'de ev kiraları son bir yılda yüzde 40 oranında arttı.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

karaköy de ev fiyatları Haberi

karaköy de ev fiyatları


İstanbul'a turist getiren kruvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı-Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeyi uçurdu. Galataport olarak bilinen Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilme ihalesinin ilkini 2005 yılında İsrailli işadamı Sami Ofer kazanmış; ancak ihale bir süre sonra iptal edilmişti. Limanın 30 yıllığına özelleştirilmesini sağlayacak ihale geçtiğimiz mayıs ayında tekrarlandı ve bu kez 702 milyon dolarlık teklifle ipi Doğuş Holding göğüsledi.


BÜYÜKLER ÇEVREYİ PARSELLEDİ


2005 yılında iptal edilen Galataport ihalesinin sekiz yıl aradan sonra ikinci kez yapılması, Salıpazarı ile Karaköy arasına ilgi duyan yatırımcıları da hareketlendirdi. Salıpazarı'ndan başlayan Denizcilik İşletmeleri'ne ait alanın karşısında bulunan binaların etrafı tek tek çevrilmeye başlandı. Etrafı çevrilen binaların çoğunun yıkılarak otel olarak yeniden inşa edildiği gözleniyor. Yıkılıp yerlerine...