30 / 04 / 2024

karaköy novotel ne zaman açılavak

karaköy novotel ne zaman açılavak

Şehir otelciliğinde Accor ile partner olan Akfen 2 yılda oda sayısını 3 bin 641’e çıkaracak. Şirketin Novotel adıyla Karaköy’de açacağı otel, markanın ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyor...

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Yeni Karaköy İskelesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Deniz GYO Karaköy binasını Aktarlı Turizm'e kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karaköy binası, Aktarlı Turizm ve İnşaat İşletmeleri'ne kiraya verildi.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

1997 yılında Karaköy'den Kuledibi'ne asansör!

1997 yılında İstanbul'da bir ilk gerçekleşecekmiş ve Karaköy'den Galata Kulesi dibindeki Residence adlı otel için asansör yapılacakmış. Karaköy ile Galata, Tünel benzeri asansör ile birbirine bağlanacakmış.

Bolu Karaköy Köyü çevre düzeni planı değişikliği askıda!

Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait parsellere ilişkin hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı...

1940 yılında Eminönü'nden Karaköy'e bakıyorsunuz!

İETT, arşivindeki bu fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı... 1940 yılında Eminönü'nden Karaköy yönüne doğru bir açıyla çekilen fotoğrafta dönemin ulaşım araçları ve Galata Köprüsü'nün halini gösteriyor...

karaköy novotel ne zaman açılavak Haberi

karaköy novotel ne zaman açılavak


Ekonomik şehir otelciliği alanında faaliyet gösteren ve ilk otelini 2007’de açan Akfen GYO, yola 60 otel hedefi ile çıkmıştı.


Portföyünde 16 otel bulunan 4 yatırımı devam eden şirket 20 otelde durma kararı aldı. AKFEN GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, “Artık mevyeleri toplama dönemine geldik. Tuzla, Karaköy, Moskova ve Ankara’daki yeni oteller açıldıktan sonra rayına oturmasını bekleyeceğiz. Şirketin borçlarını ödeyip temettü öder duruma getireceğiz. Doğru zamanda bu işletmeleri satacağız” dedi. Trabzon, Gaziantep, Eskişehir, Kayseri gibi illerde de otelleri bulunan şirket Anadolu illerinde yatırım yapmayacak. Bu illerdeki satış fiyatlarının beklentilerinin altında olduğunu söyleyen Güçsav, “Önemli bir fırsat olursa büyükşehirde yatırım olabilir ama Anadolu illeri artık olmaz” dedi.


İLK 5 YILDIZ KARAKÖY’E

Şehir otelciliğinde Accor ile partner olan Akfen 2 yılda oda sayısını 3...