01 / 05 / 2024

Karaköy yatırım

Karaköy yatırım

Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sur Yapı 2017'de 2,7 milyarlık yatırım yapacak!

2016'yı yatırım ve lansman yılı ilan eden Sur Yapı, karşılaşılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen 'durmak yok daha çok çalışarak yola devam' diyerek yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Zekeriyaköy konut yatırımı açısından en avantajlı yer!

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Karaköy'e 10 yılda 320 milyon dolarlık yatırım yapıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçenin her yerinde dönüşüm başlattıklarını söyleyerek sadece Karaköy’de binaların yarısının özel sektör eliyle dönüşüm içine girdiğini ve 320 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriliyor olduğunu ifade etti.

Karaköy yatırımcının yeni gözde semti olacak!

Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak.

Meda Turizm Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi Rudolf Karaköy Şubesi açıldı!

Meda Turizm Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi Rudolf Karaköy Şubesi, İsmail Ekşioğlu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi, Kemeraltı Caddesi'nde kuruldu.

Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar?

Dairelerin teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar sorusuna 420 milyon TL cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Şanlıurfa'ya 5 ayda 1.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

İstikrara ve çözüm sürecine olan güven Şanlıurfa'yı yatırım cennetine çevirdi. Yapılan tüm provokasyonlara rağmen 6'ncı Bölge teşvikiyle desteklenen şehre, 5 ayda 1.1 milyar TL'lik yatırım geldi.

Şanlıurfa'ya 5 ayda 1.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

İstikrara ve çözüm sürecine olan güven Şanlıurfa' yı yatırım cennetine çevirdi. 6'ncı Bölge teşvikiyle desteklenen şehre, 5 ayda 1.1 milyar TL' lik yatırım geldi...

Karaköy yatırım Haberi

Karaköy yatırım

Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak. Karaköy'e canlılık kazandıracak projeler, binlerce kişiye de istihdam sağlayacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Bölgedeki özel sektör yatırımlarının her geçen gün arttığını kaydeden Demircan, revizyonu tamamlanan ve yapımına başlanan oteller sayesinde bölge turizminin canlılık kazanacağına dikkat çekti.


320 MİLYON DOLARLIK OTEL YATIRIMI VAR


Toplantıda yapılan yatırımlara ilişkin rakamlar veren Başkan Demircan, "Karaköy'de son 10 yılda 551 binadan 229'u bir şekilde kendine çeki düzen vermiş yani iyileştirilmiş. Bölgede halen 12 tane büyük yatırım var. Bir tane de çok büyük yatırım var. Toplamda bin 600 oda, 320...