19 / 05 / 2024

Karaköy Yenileniyor basın toplantısı

Karaköy Yenileniyor basın toplantısı

Beyoğlu Belediyesi Tarlabaşı’nda Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi ile tarihi bölgeleri kente yeniden kazandırma fikri ve uygulamasının öncülüğünü yapıyor. Belediye, Sütlüce-Örnektepe ve Dolapdere’den sonra şimdi de Karaköy’e yöneliyor.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Karaköy Yenileniyor basın toplantısı Haberi

Karaköy Yenileniyor basın toplantısı

Beyoğlu Belediyesi Tarlabaşı’nda Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi ile tarihi bölgeleri kente yeniden kazandırma fikri ve uygulamasının öncülüğünü yapıyor. 11 yıllık belediye başkanlığı süresince ilçenin her noktasında hayata geçirdiği dev projeler ile Beyoğlu’nun her yerinde değişim ve dönüşüm başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 50 yıllık Okmeydanı bölgesindeki Tapu sorununu çözdükten sonra, Sütlüce-Örnektepe ve Dolapdere’den sonra şimdi de Karaköy’e yöneliyor.

Beyoğlu Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin bugünün önemli bir turizm, ticaret ve ulaşım merkezi olan tarihi Karaköy semtinin hak ettiği estetik, turistik ve ekonomik değere kavuşması, İstanbul ile tam anlamıyla yeniden bütünleşmesi için bölgedeki kentsel yenileme çalışmalarını destekliyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ın İstanbul’un geleceği için çok önemli olan Karaköy’ün geçirdiği değişimin anlatılacağı ve geleceğe yönelik hedeflerin paylaşacağı basın toplantısı...