19 / 05 / 2024

Karaköy Yenileniyor etkinliği

Karaköy Yenileniyor etkinliği

Beyoğlu Belediyesi Tarlabaşı’nda Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi ile tarihi bölgeleri kente yeniden kazandırma fikri ve uygulamasının öncülüğünü yapıyor. Belediye, Sütlüce-Örnektepe ve Dolapdere’den sonra şimdi de Karaköy’e yöneliyor.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Alarko GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Karaköy binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Karaköy Yenileniyor etkinliği Haberi

Karaköy Yenileniyor etkinliği

Beyoğlu Belediyesi Tarlabaşı’nda Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi ile tarihi bölgeleri kente yeniden kazandırma fikri ve uygulamasının öncülüğünü yapıyor. 11 yıllık belediye başkanlığı süresince ilçenin her noktasında hayata geçirdiği dev projeler ile Beyoğlu’nun her yerinde değişim ve dönüşüm başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 50 yıllık Okmeydanı bölgesindeki Tapu sorununu çözdükten sonra, Sütlüce-Örnektepe ve Dolapdere’den sonra şimdi de Karaköy’e yöneliyor.

Beyoğlu Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin bugünün önemli bir turizm, ticaret ve ulaşım merkezi olan tarihi Karaköy semtinin hak ettiği estetik, turistik ve ekonomik değere kavuşması, İstanbul ile tam anlamıyla yeniden bütünleşmesi için bölgedeki kentsel yenileme çalışmalarını destekliyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ın İstanbul’un geleceği için çok önemli olan Karaköy’ün geçirdiği değişimin anlatılacağı ve geleceğe yönelik hedeflerin paylaşacağı basın toplantısı...