23 / 07 / 2024

Karaköy yeraltı çarşısında kiralık dükkan

Karaköy yeraltı çarşısında kiralık dükkan

1965 yılında inşası tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi'nde bulunan 23 dükkan kiraya verilecekmiş. Kiralama işi 3 günde yapılacakmış ve dükkanların kira bedeli, 2 bin ile 4 bin lira arasında olacakmış.

1941 yılında Mısır Çarşısı'nın etrafındaki binalara zorunlu istimlak kararı!

1941 yılında Mısır Çarşısı'nın etrafındaki binalara istimlak kararı verilmiş. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Karaköy yeraltı çarşısında kiralık dükkan Haberi

Karaköy yeraltı çarşısında kiralık dükkan

Karaköy Yeraltı Geçidi'ndeki dükkanlar kiraya veriliyor.


Dükkanların kirası ayda 2 - 4 bin lira arasında olacak.


  Belediye, inşası tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi'ndeki 23 dükkanı kiraya vermek için hazırlıkları tamamlamıştır. 

  Dükkanlar 9 temmuz yani cuma gününden itibaren kiralanmaya başlanacak ve talipler dilekçelerini Belediye Emlak Müdürlüğü'ne vereceklerdir.

  Bu dükkanların kiraya verilme işi üç gün içinde ve üç parti halinde yapılacak ve dükkanların kira bedeli 2 bin ile 4 bin arasında olacaktır.


(1965 yılında Reşat Altın 149 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet Gazetesi 6 Temmuz 1965



Abdullah Kutalmış...