17 / 05 / 2024

Karaköyde gayrimenkullerin fiyatı ne kadar

Karaköyde gayrimenkullerin fiyatı ne kadar

Yerli yabancı yatırımcılar Karaköy bölgesinde her türlü gayrimenkulü alıyor. Farklı sektörlerden birçok yatırımcı bölgeye adeta akın ediyor. Galataport'un etkisiyle genelev bölgesi Zürafa Sokak'taki binalar bile talep görüyor...

Skoda Octavia alacaklara müjde! Octavia’da eylül ayı fiyatıyla yola devam!

Çekya’dan çıkarak tüm dünyaya adını duyuran Skoda, Ekim 2023 fiyatlarını belirledi. Skoda, ekim ayında Octavia modeline zam yapmadığını ve eylül ayında belirlenen fiyat listesiyle satışlara devam edileceğini duyurdu.

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Buğday alım fiyatı resmen açıklandı! Kilosu 10 TL olacak!

Milyonlarca çiftçi TMO'nun 2022 buğday taban fiyatı açıklamasını beklerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sözleşmeli üretilen karakılçık buğdayının kilo fiyatını açıkladı. Peki İzmir Büyükşehir Belediyesi çiftçilerden buğdayı kaç TL'ye alacak? İşte ayrıntılar...

Şekerin çuvalı 800 TL'ye dayandı! İşte Tarım Kredi Kooperatifleri, ŞOK, MİGROS,A101 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Et, un, yumurta süt derken şimdi de şeker fiyatları yükselişe geçti. 50 kilogramlık şeker fiyatları bir senede iki katına çıkarak 800 TL'ye ulaştı. Peki marketlerdeki şeker paketlerinin güncel fiyatları kaç TL? Tarım Kooperatifi, ŞOK, MİGROS,A101 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Çeşme'de gayrimenkul fiyatları suni yükseltiliyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Çeşme’den gayrimenkul almak isteyen tüketicileri uyardı. Yılmaz, geçtiğimiz yıl satılmamış gayrimenkullerin fiyatının artırılarak yeniden satıldığını söyledi.

Hangi özellikler gayrimenkullerin fiyatını etkilemez?

Her gayrimenkul gözü kapalı alınmaz. Gayrimenkulün değerini belirleyen belirli unsurlar vardır. Peki neler bir gayrimenkulün fiyatına etki etmez?

İstanbul-İzmir otoyol güzergahında gayrimenkul fiyatları yüzde 36 arttı!

Yüzde 95'i tamamlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu güzergahında bulunan gayrimenkullerin fiyatı son 2 yılda ortalama yüzde 36 arttı...

Ankara'daki 20 gayrimenkulün fiyatını alıcı belirleyecek!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Ankara’da 20 adet gayrimenkulü daha portföyüne aldı. Resmi değerleme raporuna sahip gayrimenkullerin fiyatını, düzenlenen online açık artırma sayesinde satıcılar değil alıcılar belirleyecek.

Karaköyde gayrimenkullerin fiyatı ne kadar Haberi

Karaköyde gayrimenkullerin fiyatı ne kadar

Cenevizlilerden bu yana, yani milattan sonra bin yılını tarihlersek o günden bugüne Karaköy hep gözde bir bölge oldu. İstanbul'un en kozmopolit bölgeleri arasında ilk sırada yer aldı. Yaklaşık iki yıl önce bu bölgeyi sokak sokak gezip yatırımcılar için araştırmıştık. Aradan geçen zaman içinde bölge adeta gayrimenkul yatırımcılarının hücumuna uğramış durumda.

Tarihi atmosferi ve merkezi konumuyla ilgi çekmesinin yanı sıra Salı Pazarı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin (Galaport) yakında inşaatına başlanacak olması nedeniyle semt oldukça revaçta. Farklı sektörlerden birçok yatırımcı bölgeye adeta akın ediyor. Karaköy'de en gözde yatırım, eski binaları satın alıp otele dönüştürmek veya kafe ya da restoran açmak. Semtteki tarihi hanlar, iş merkezleri bir bir satılığa çıkartılarak otele ya da şık ofis merkezlerine dönüştürülüyor.

Aslında bölgedeki büyük dönüşüm üç yıl önce başladı....