02 / 05 / 2024

Karaman icra

Karaman icra

Karaman 4. İcra Dairesi; Karaman İli Pirireis Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 2 milyon 183 bin 224 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karaman İcra Dairesi'nden 10 milyon 354 bin 375 TL'ye satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi kent içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 10 milyon 354 bin 375 TL isteniyor.

Karaman Gençlik Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gençlik merkezlerinin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan yeni gençlik merkezi inşaatı Karaman Yunuskent Mahallesi' nde de hızla yükseliyor...

Yargıtaydan verilen icra ve iflas kararları yönetmeliği!

Yargıtaydan verilen icra ve iflas işlerine ait kararların yayımlanmasına dair yönetmelik 12 Nisan 2014 tarihinde 28970 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan esaslar...

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ ’ nin inşa ettiği 450 yataklı Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı...

Karaman'da ev yangını!

Karaman'da ev yangını meydana geldi. İmaret Mahallesi 148. Sokak'ta iki katlı toprak evde çıkan yangın, korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Karaman'da yeni çevre yolu çalışması başladı!

Karaman’ ın geleceği adına önemli bir proje olan yeni çevre yolu güzergahı üzerinde yapılacak olan viyadüklerin oturacağı yerlerde zemin etüdü ve sondaj çalışmalarına başlandığı bildirildi...

Karaman'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Karaman il Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak, ihale 15 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00'de açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak. Karaman il Özel idaresi imar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak.

Karaman'da fabrika yangını!

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde ( OSB ) faaliyet gösteren bisküvi fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen neden ile yangın çıktı. Çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

İcra ve iflas harçları!

2014 yılında icraya başvuracak olan bir vatandaş ne kadar harç ödeyecek? İcraya başvurma harcı ne kadar oldu? İşte 2014 yılında uygulanacak icra ve iflas harçları..

İcra hukukunda hak düşürücü süreler!

İcra hukukunda bulunan hak düşürücü süreler, İcra ve İflas Kanununda açıklanıyor. İptal davası hakkı, batıl tasarrufun vukuu tarihinden itibaren kaç sene geçmekle düşüyor. İşte icra hukukunda hak düşürücü süreler...

Karaman'ın 450 yataklı devlet hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı. Karaman'ın yeni devlet hastanesi 450 yatak kapasiteli...

Karaman'da virane yapılar yıkılıyor!

Karaman Belediyesi şehrin görüntüsünü bozan, virane ve kullanılmayan binaları yıkmaya devam ediyor. 77. Sokak No: 8 adresinde bulunan taşınmazın imar ve tapu kayıtları kontrol edilerek yıkılmasına karar verildi.

Karaman icra Haberi

Karaman icra

Karaman 4. İcra Dairesi; Karaman İli Pirireis Mahallesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkarıyor. Fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 183 bin 224 TL olarak belirlendi. 


Satışa konu alanlar; fabrika binası, fabrika ek binası, idari bina, nizamiye, kazan dairesi, depo, trafo binası, müştemilat, otopark olarak belirlendi. 


Fabrika satışı açık arttırma suretiyle 23 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'da Karaman 4.İcra Dairesi tarafından...