05 / 05 / 2024

Karaman patlama

Karaman patlama

Edindiğmiz bilgilere göre Karaman'da yer alan bir kömür ocağında facia yaşandı. Karaman'da bulunan kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu yaklaşık 30 işçi yeraltında mahsur kaldı.

Karaman'da kömür ocağında patlama! 30 işçi mahsur kaldı!

Edindiğmiz bilgilere göre Karaman'da yer alan bir kömür ocağında facia yaşandı. Karaman'da bulunan kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu yaklaşık 30 işçi yeraltında mahsur kaldı.

Ankara'da patlama çok sayıda yaralı var!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi...

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi!

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi. Ankara Valiliği: "Karbondioksit yüklü tankerden boşaltma yapıldığı hortumunun basınçtan dolayı patlaması sonucu 3'ü ağır 5 kişi yaralandı" dedi.

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi!

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi. Ankara'da OSTİM sanayi sitesinde patlama meydana geldiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı.

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi!

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te bir fabrikada büyük patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği fabrikanın, ayrılıkçıların silah deposu olduğu iddia edildi.

Melen hattının Karasu’daki bölümünde patlama meydana geldi!

İstanbul ’ un su ihtiyacını karşılayan kaynaklardan Melen hattının Karasu ’ daki bölümünde meydana gelen patlama nedeniyle su akışı kesilirken, evleri ve ahırları su bastı...

Çin'de havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi!

Çin'de havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Çin'in güneybatısındaki Guicou eyaletinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 5 kişi öldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı!

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Karaman'da bir evde yangın çıktı!

Karaman'da bir evde yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman'a işçi konutları yapılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu

Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkisinde faaliyet gösteren kimya fabrikasının depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tankere solvent aktarılması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Karaman Lale Köyü'nde I. Derece Arkeolojik Sit Alanı belirlendi!

Karaman Merkez, Lale Köyü, Kaynar Mevkisi’nde bulunan örenyerinin 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine ve sit fişlerinin onaylanmasına karar verildi.

Karaman patlama Haberi

Karaman patlama

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki bir maden ocağında su baskını nedeniyle çok sayıda işçinin mahsur kaldığı bildirildi.


İlçeye bağlı Güneyyurt beldesinde faaliyet gösteren özel sektöre ait ocakta meydana gelen olayın ardından çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibinin bölgeye sevk edildiği...