14 / 05 / 2024

Karaman sokak yapım işi

Karaman sokak yapım işi

Karaman'da sokaklar yenileniyor. Karaman' da Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında Tapucak Mahallesi' nde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Tartan Evi' nin batı kısmına bakan sokakta çalışmalar tamamlandı...

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

3 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Karaman, Adana ve Tokat İllerinde Tesis Edilecek Santrallerin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması kararı alındı..

Safa Proje Yapım Yönetim İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Proje Yapım Yönetim İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ayla Topaloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Şatafatlı Sokak'ta kuruldu.

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Oflaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Diyar Sokak'ta kuruldu.

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Edip Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Yelkenciler Sokak, Sofistanbul'da kuruldu.

Soylu Konut Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Konut Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Kaya Sultan Sokak'ta kuruldu.

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Yusuf Sertkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Başak Sokak'ta açıldı.

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bakırköy, Eytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi, Sporcu Sokak'ta kuruldu.

AB Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

AB Yapım Anonim Şirketi, Muhsim Bayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Eylül 'de Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi, Badem Sokak 'ta kuruldu.

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Altınkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Silivri, Alibey Mahallesi, Aziz Sokak'ta kuruldu.

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahir Özbay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Rezene Sokak'ta kuruldu.

Karaman sokak yapım işi Haberi

Karaman sokak yapım işi

Karaman Tapucak Mahallesi'nde tarihi bir konak olan Tartan Evi'nin batı kısmına bakan sokakta çalışmalar tamamlandı. Binaların pencere ve kapı çerçeveleri, çatı kiremitleri, duvarları boyandı, sokak aydınlatmaları tamamen yenilenirken zemin, taş ustaları tarafından ak taş ile kaplandı. 


Konuyla ilgi bilgi veren Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Tapucak Mahallesi'nin kentin tarihi dokusunun yaşadığı, nefes aldığı ender alanlardan biri olduğunu söyledi. Bu mahallede koruma amaçlı bir imar planı gerçekleştirdiklerini ifade eden Uğurlu, "Tapucak Mahallesi'ndeki sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız hızla devam ediyor. Mahallenin batı yakasındaki çalışmalarımızı tamamladık. Sokakları 100 sene önceki durumuna getirmek istiyoruz. Aydmlatmalarıyla, evlerin duvarlarıyla bir yenileştirme yapıyoruz" dedi.


Konya...