13 / 05 / 2024

Karaoğlan imar planı

Karaoğlan imar planı

Karaoğlan'da tapu sevinci yaşanıyor. Ankara Gölbaşı Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

İstanbul'daki imar planı değişiklikleriyle ilgili 7 soru!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri mecliste!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlara ret!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlar reddedildi.. 

Beylikdüzü Yakuplu mezarlık alanı imar planı askıda!

İBB tarafından bugün askıya çıkarılan imar planı ile Beylükdüzü Yakuplu Mezarlığı ile 687 ada arasında kalan 7 metrelik yol mezarlık alanına alınacak..

Kabataş Martı Projesi'nin imar planı askıda!

İstanbul’daki Kabataş Martı Projesi'nin imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Askıya çıkarılan imar planının raporunda Kabataş'a bağlanacak metro hatlarının son durumu anlatıldı.

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Göztepe Stadı'nın imar planına itiraz!

Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz edildi.

Karaoğlan imar planı Haberi

Karaoğlan imar planı

Gölbaşı ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı. Gölbaşı Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı. Başkan Duruay, arsa sahiplerine tapularını kendi elleriyle tek tek dağıtarak hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Tapu dağıtımında konuşan Duruay, Karaoğlan Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade ederek, "Çok kısa zamanda imar çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza tapularını bugün teslim ediyoruz, imar çalışmalarımızda hiç kimseyi mağdur etmeden tamamladık. Göreve geldiğimiz günden beri Karaoğlan Mahallesinin imarı ilgili sorunları çözerek, kısa sürede tamamladı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışarak güzel bir plan çıkardılar kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Tapu dağıtım töreninde katılan davetlilere Karaoğlan Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yemek ikramında bulundu. 


Milliyet...