13 / 05 / 2024

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Karaöz Çepeli Göleti ve Sulaması ikmali inşaat işinin sözleşmesini imzaladı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Kış yüzünü gösterdi! Sebze ve meyve fiyatları uçuşa geçti

Yaz aylarında tarladan çıkan mahsul ile sebze-meyvede fiyat artışları durmuştu. Kışın yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte yazlık sebze meyve ürünlerinde fiyatlar yeniden yükseldi.

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı Haberi

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı

Özgür, inşaatın en kısa zamanda tamamlanarak bölgedeki 4 bin 850 dekar tarım alanının suya kavuşturulacağını söyledi. Aksu Karaöz Çepeli göleti ve sulaması inşaatı tamamlandığında 2015 yılı birim fiyatları ile dekar başına 1.680 TL gelir artışı, ülke ekonomisine 8 milyon 148 bin TL katkı ve 582 kişiye istihdam alanı sağlaması planlanıyor. 


Sabah...