07 / 05 / 2024

Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi

Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi

Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımların sürdüğü bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, projenin birinci etabının tamamlanmasının ardından Odunpazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çevredeki boş binalar yıkılıyor.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a hükümet konağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar'da hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Karapınar 317 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Konya İli, Karapınar İlçesi 3. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 371 konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 371 konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi hayata geçirecek.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi


Odunpazarı Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle gerçekleştirilen Karapınar Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımların sürdüğü bildirildi. 


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, projenin birinci etabının tamamlanmasının ardından Odunpazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çevredeki boş binalar yıkılıyor. 


Yıkım çalışmalarında belediye ekiplerine çalışmaları izleyen vatandaşlar, belediye yetkililerinden proje hakkında da bilgi edinerek sunulan imkan için Odu np azarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıca teşekkür etti. 


Ankara Kırmızı Beyaz...