05 / 05 / 2024

Karapürçek yolları

Karapürçek yolları

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? 

Türkiye’de konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıla geriledi. İstanbul’da bu süre 22 yıl oldu. Doğru yatırım yaparak konut yatırımının geri dönüş süresi azaltılabilir. Peki konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? İşte yolları... 

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Bilkent ve Etlik şehir hastaneleri 14 Mart'ta açılacak!

Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin 14 Mart'ta hizmete açılacağını söyledi.

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

İstanbul yeni havalimanındaki uçuşlara yoğun ilgi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada, 7 günde 6 bin 957 kişinin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih ettiğini söyledi.

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Karapürçek yolları Haberi

Karapürçek yolları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt çalışmalarına Karapürçek ilçesinde devam ediyor. Uludere Caddesi ve Kanlıçay Mahalle yolunun da dahil olduğu asfalt programı hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçe belediyemizle işbirliği içerisinde programımızı belirledik. Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” diye konuştu.


9 bin 500 ton asfalt

Çalışmalar kapsamında 9 bin 500 ton asfalt kullanılacağını da açıklamalarına ekleyen Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz asfalt çalışmamız Karapürçekli hemşerilerimize hayırlı olsun. İnşallah Karapürçek’teki çalışmamızın tamamlanması ile asfalt programımıza Adapazarı ilçemizde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 Sakarya Büyükşehir...