24 / 07 / 2024

Karar Destek Sistemleri

Karar Destek Sistemleri

Soyak Holding İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk Sürdürülebilirlik 2013 Sempozyumu’na katıldı. Fatma Çelenk, “Sürdürülebilirlik yaşayabilmektir. Ve bunun için de her gün değişime ayak uydurmak gereklidir” dedi.

AFAD tarafından verilen 10 bin TL destek ödemesinde son dakika kararı!  İkamet kararı yeniden değerlendirilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK), Acil Durum Başkanlığı (AFAD)'a depremzede aileler için 10 bin TL'lik hane başı destek ödemesi talebinin yeniden değerlendirilmesi konusunda tavsiye kararı verdi. 

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

Aile Destek Programı ödemeleri devam edecek mi? Yeni ay ödemelerine okkalı zam yapılacak mı?

Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilere sağladığı Aile Destek Paketi ödemelerini uzatma kararı aldı. Peki, destek ödemelerine zam yapılacak mı? İşte detaylar... 

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri hakkında flaş karar. Temmuzda bitecekti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen aile destek ödemeleri temmuz ayından itibaren artık ödenmemeye başlanacaktı. Konuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Evde bakım maaşı alanlara yeni destek uygulaması: Ek 1500 TL daha dağıtılacak!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Hükümet, evde bakım hizmeti veren kişilere ek olarak 5.855 TL'ye kadar destek sağlama kararı aldı. İşte ayrıntılar...

EYT’liler için destek paketi ayrıntıları! İşte kıdem tazminatı kararı!

EYT destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca EYT’linin gözü ve kulağı burada! İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Kimliğini alan PTT'ye koşsun! Destek ödemeleri arttı mı? Kış ayları bu destekle sıcacık geçecek!

Kış ayı destek paketinin içeriğini devlet genişletti. Faturadan, gıdaya kadar aylık ihtiyaç tutarına kadar destek ödemelerini artırma kararı alındı. İşte detaylar!

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor.

Çalışanlara 1000 lira destek! İşte başvuru şartları

Doğalgaz destek ödemesi detayları belli oldu. Karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Özel sektör çalışanları da ödemelerden faydalanacak. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

Mercedes EQC kaç TL? 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz EQC, etkileyici menzili, akıllı şarj teknolojisi ve sürücü destek sistemleri ile elektrikli araçların önünde! Mercedes EQC'nin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Cezayir ile OPEC’ten ''OPEC+ grubunun üretimi azaltma kararına'' destek!

Cezayir ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), OPEC+ grubunun petrol üretimini kısma kararını desteklediklerini söyledi.

Karar Destek Sistemleri Haberi

Karar Destek Sistemleri



Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Birliği Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Karar Destek Sistemleri (KDS) Sürdürülebilirlik Sempozyumu 2013’e katılarak öğrencilerle bir araya geldi. 



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk İstanbul Kültür Üniversitesi’nde düzenlenen KDS (Karar Destek Sistemleri) Sürdürülebilirlik 2013 Sempozyumu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Çelenk, “Sürdürülebilirlik yaşayabilmektir. Ve bunun için de her gün değişime ayak uydurmak gereklidir” dedi.


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Birliği Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Karar Destek Sistemleri (KDS) Sürdürülebilirlik Sempozyumu 2013’e katılarak öğrencilerle bir araya geldi.


Öğrencilerin büyük ilgi...