08 / 05 / 2024

Karasu Deresi nerede

Karasu Deresi nerede

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Menekşe Deresi çevre düzenleme ihalesi 12 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü; Menekşe Deresi çevre düzenleme işini ihaleye 12 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da çıkarıyor.

Karasu Sahil Parkı ihalesi tamamlandı!

Karasu sahilinin turizm sektöründe cazibe merkezi olması amacıyla 25 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan rekreasyon projesinin ihalesi dün yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan ihaleye 7 firma katılarak teklif verdi.

Karasu Sahil Parkı Rekreasyon Projesi ihalesi 17 Şubat'ta!

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda hayat bulacak projemiz ile şehrimiz turizm potansiyeli önemli avantajlar kazanacak. Yeni projemizle Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak” dedi.

1983 yılında Galata Deresi tehlike saçıyormuş!

1983 yılında fabrika artıkları ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan gelen tüm suyun aktığı Galata Deresi, çevresine adeta ölüm saçıyormuş. Çevre sakinleri ilgililere, önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerse de bir sonuç alamamışlar.

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

Paşaköy deresi ve çevresi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Paşaköy Deresi ve kolları ile yakın çevresi itiraza ilişkin 12 Temmuz 2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

Karasu sahilinde yapılacak projenin ihalesi 17 Şubat'ta!

Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Toçoğlu, Karasu sahilinde 25 bin metrekarelik alanda yeni bir proje başlatıyoruz, dedi.

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış!

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış. Açıktan akan Ayazma Deresi çevre sağlığına zarar veren ve ulaşımı engelleyen Dere üzerine bin 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yol yapılacakmış.

Konya İnsuyu Deresi ıslah edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü Cihanbeyli ilçesinde bulunan insuyu Deresi'nde ıslah çalışması yaptı. Çalışma kapsamında yaya ve araç geçişine müsait iki köprü de inşa edildi...

Karasu'da altyapı çalışmaları devam ediyor!

Zeki Toçoğlu, Karasu'da bir dizi programa katıldı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediyesi ile ortak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Karasu Deresi nerede Haberi

Karasu Deresi nerede

Milletvekili Tunç, DSİ 23 Bölge Müdürlüğü tarafından 11 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu'da gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından 750 gün içerisinde işin tamamlanacağını belirterek, Merkez Karasu Köyünü sel taşkınlarından korumak amacıyla inşa edilecek olan taşkın koruma inşaatı kapmasında 3468 m çift taraflı beton temel ve kargir taşkın koruma duvarı, 99 adet brit, 4 adet menfez ve 1 iniş rampası yapılacak dedi. 


Milletvekili Tunç, Amasra horhor deresi, Çakraz Büyükdere, Merkez Tuna Mahallesi Hasanlar deresi, Abdipaşa belde merkezindeki beş adet dere, Kurucaşile ilçe merkezindeki dereler, Kumluca beldesi Kumluca çayı, Ulus ilçe merkezi Ulus çayı ve Çerçi deresi, Ulus Budamış çayı ile Üniversite kampüsünden geçen Merkez Kutlubeyyazıcılar köyü ana deresi taşkın koruma inşaatlarının yapımının da devam ettiğini, Budakdüzü ve Kutlubeydemirci 1 ve 2 nolu derelerin...