06 / 05 / 2024

Karasu Limanı lojistik üssü

Karasu Limanı lojistik üssü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, lojistik sektörünün Sakarya için daha da önemli olacağını belirtti..

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Yatırımcıların yeni rotası Sakarya! 

Sakarya son yıllarda sahilleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Orta sınıf yazlığını buradan alıyor. Karasu Limanı ili yepyeni bir sektör ile tanıştırdı. Lojistik konusunda Anadolu’nun en merkezi noktalarından biri oldu...

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi yine ertelendi!

Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı”nın işletme hakkının verilmesi ihalesinde süre yeniden uzatıldı..

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi ertelendi..

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

ÖİB, Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi, Taşucu Liman Sahası’nda bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı” “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı” özelleştiriyor...

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih Karasu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Karasu Limanı lojistik üssü Haberi

Karasu Limanı lojistik üssü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, lojistik sektörünün Sakarya için daha da önemli olacağını belirterek, "Karasu Limanı, taşımacılık amaçlı demir yolu, boğaz köprüsü ile bağlantılı yolların kesiştiği Sakarya, bu ekonomide gittikçe büyüyen miktarda yerini alacaktır" dedi.


Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) iş birliğiyle nakliyeciler ve lojistik sektöründen temsilcilerin katılımıyla SATSO'da düzenlenen programda konuşan Kösemusul, valilik, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kuruluşlarla Sakarya'nın lojistik sektöründeki payını büyütmek adına çalışacaklarını ve eğitim programları düzenleyeceklerini söyledi.


"Lojistik, Sakarya için daha da önemli olacak" diyen Kösemusul, "Karasu Limanı, taşımacılık amaçlı demir yolu, boğaz köprüsü ile bağlantılı yolların kesiştiği Sakarya, bu ekonomide gittikçe büyüyen miktarda yerini alacaktır" ifadesini kullandı.


Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve...