02 / 05 / 2024

Karasu Limanı projeleri

Karasu Limanı projeleri

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul " TOBB Başkanımız ile 2023 hedefine yönelik çalışmalarımızı içeren dosyayı Sayın Başbakanımıza sunduk " dedi...

Yatırımcıların yeni rotası Sakarya! 

Sakarya son yıllarda sahilleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Orta sınıf yazlığını buradan alıyor. Karasu Limanı ili yepyeni bir sektör ile tanıştırdı. Lojistik konusunda Anadolu’nun en merkezi noktalarından biri oldu...

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Antalya Kruvaziyer Liman projesi için bir viraj daha geçildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in rüya projelerindemn olan Raylı Sistem 3’üncü etabı ve Kurvaziyer Liman projeleri için önemli bir viraj daha geçildi

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya vizyon projelerle çekim merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi, Doğu Garajı, Balbey, Cumhuriyet Meydanı, Yat Limanı projeleri ile kent merkezini turistlerin görmeden gitmeyeceği bir çekim merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Sakarya Karasu Limanı Kasım'da açılacak!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 1995'te temeli atılan Karasu Limanı'nda çalışmalar devam ediyor. Limanın, kasım ayında hizmete açılması hedefleniyor.

Sakarya Karasu Limanı yıl sonunda tamamlanacak!

Sakarya Ekonomi Zirvesi’nde şehrin karar vericileri birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya’nın lojistik alanında önemli gelişmelerle karşılaşacağını aktardı.

Karasu Limanı, Temmuz'da faaliyete geçecek!

IC İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İşletmesi tarafından inşaatına devam edilen Karasu Limanı’nın 2016 Temmuz ayının ikinci yarısında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Balıkesir'e yapılacak 3 proje onay aldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara’da Bakan Binali Yıldırım’la görüştü, raylı sistem, yeni havaalanı terminali ve liman projeleri için onay aldı.

Karasu Limanı projeleri Haberi

Karasu Limanı projeleri

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile 2023 hedefine yönelik çalışmalarını içeren dosyayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunduklarını, Karasu Limanı ve demiryolu hattı çalışmalarıyla ilgili son durumu aktardıklarını bildirdi.


Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Finlandiya, İsveç ve Polonya'ya yaptığı resmi ziyaretlere katıldığını belirterek, Helsinki, Stockholm ve Varşova'da gerçekleştirilen iş forumlarının Türkiye ve Sakarya için çok yararlı olduğunu kaydetti.


Ziyaretlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile kentin ihracat rakamlarını ve gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirdiklerini aktaran Kösemusul, Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'ya özel ilgi gösterdiğine dikkati çekti.


Kösemusul, açıklamasını şöyle tamamladı:


"TOBB Başkanımız ile 2023 hedefine yönelik çalışmalarımızı içeren dosyayı Sayın Başbakanımıza sunduk. Hizmette...