15 / 05 / 2024

Karasu Limanından yer teslimleri yapıldı

Karasu Limanından yer teslimleri yapıldı

Karasu Limanı'nda yer teslimi için imzalar atıldı. Karasu Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi.

BAE, İzmir Limanı'ndan hisse alacak' iddiasına Tunç Soyer'den sert tepki: Satılamaz! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak Limanı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve duruma tepki gösterdi. Soyer, satmaktan vazgeçilmesi gerektiğini sebepleriyle açıkladı.

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlandı. Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın.

Altın saklayanlar hemen baksın! Altında yer yerinden oynadı! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika altın fiyatları haftanın son işlem günü yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları yükselişe geçerken resmen yer yerinden oynadı! Altın saklayanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Metin Karasu tarafından kuruldu!

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Esat Karasu tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy Z Fold3'e dev kampanya! Değişim fırsatı ile 12 bin TL'ye varan indirim! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung'un en çok ilgi çeken akıllı cep telefonlarından yer alan Samsung Galaxy Z Fold3'te değişim kampanyasını başlattı! 12 bin TL'ye varan indirimleri sakın kaçırmayın! Peki, Samsung Galaxy Z Fold3 fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Naci Görür'den kritik deprem uyarısı! Depremler bu hatta doğru ilerliyor!

Malatya'da dün 5.2 şiddetinde deprem meydana gelen depremin ardından Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı geldi. Görür, "Risk Azaltma Planlarını" hazırlayıp çalışmalarını yapmasında fayda vardır" dedi. İşte ayrıntılar...

Gemiler geldi, ayçicek yağına beklenen indirim neden gelmedi? İşte BİM, A101, MİGROS, CarrefourSA 17 Mart fiyat listesi!

Rusya'nın Yisk Limanı'ndan 9 Mart 2022 tarihinde yola çıkan ayçiçeği yağı yüklü gemideki yağların sevkiyatına başlandı. Peki zincir marketler ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gitti mi? İşte ayrıntılar... 

Karasu Limanından yer teslimleri yapıldı Haberi

Karasu Limanından yer teslimleri yapıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. 


Karasu Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi. 


Karasu Limanı'nın çok önemli ve büyük proje olduğunu belirten Coş, "Bu projenin gerçekleşmesinde saygıdeğer Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bakanlarımızın ve ilimizin değerli milletvekillerinin çok büyük emekleri var. Kentimize, herkese hayırlı olsun" diye konuştu. Konuşmanın ardından Karasu Kaymakamlığı ve ihaleyi kazanan IC İçtaş arasında yer teslim sözleşmesi imzalandı. 


Törene AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Limanlar Yapım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Celal Engin Ersöz, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı ve ihaleyi kazanan şirketin yetkilileri katıldı.


Ekonomi...