03 / 05 / 2024

Karatay Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Karatay Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Karatay Belediyesi 22. Toplu Konut Hamlesi'ni kurmaya hazırlanıyor. İbrahim Sokaklar ile Küfe Caddesi arasında yapılacak 864 dairelik kooperatifin proje ihalesini gerçekleştirerek, arsa sahipleriyle kat karşılığı sözleşmelerini tamamladı...

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Konya Karatay Belediyesi'nden 18.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı 18 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Karatay Belediyesi'nden 41.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karatay Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 24 Ocak'ta gerçekleşecek..

Karatay Belediyesi'nden 25.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların için ihale 29 Kasım'da yapılacak.

Karatay Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Karatay Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Karatay Belediyesi 22. Toplu Konut Hamlesi'ni kurmaya hazırlanıyor. Keykubat Mahallesi Karakayış Caddesi, Mekkâre, Taşlıçay, Karakayalı, Ardıçeli, Süngerli, Başorman ve Kuşadalı İbrahim Sokaklar ile Küfe Caddesi arasında kalan alanda yapılması planlanan 864 dairelik kooperatifin proje ihalesini gerçekleştirerek, arsa sahipleriyle kat karşılığı sözleşmelerini tamamladı. 


Karatay Belediyesi Meclis salonunda Keykubat Mahallesi'ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi. Geniş bir alanda kurulacak toplu konut projesinin taban alanı kat sayısının %25 olduğunu ifade eden Hançerli, %75 lik alanına ise Çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, otopark ve tesisler yer alacağını söyledi. 36 blok yapılacak toplu konut alanında hem açık hem...