04 / 05 / 2024

karatayda çocuk oyun alanı

karatayda çocuk oyun alanı

Karatay'da çocuk oyun alanı çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, çocukları kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Mimarlar Odası'ndan Anıtkabir çocuk parkına tepki!

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti hadsiz ifadelerle eleştiren, millet yararına yapılan dev projeleri durdurmak için mahkeme önlerinden ayrılmayan Mimarlar Odası, bu kez de Anıtkabir'e yapılan çocuk oyun alanına savaş açtı.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

AVM'lerdeki çocuk oyun alanları için yeni yönetmelik!

Develi’nin çocuk oyun alanında yaşanan skandalın ardından, bu alanların güvenliği tartışma konusu oldu. AVM’lerde bulunan çocuk oyun alanları için yeni bir yönetmelik hazırlandığı ortaya çıktı.

Düzce'de yapılacak çocuk oyun parkları için kura çekildi!

Düzce’de 30 köyde yaptırılacak olan çocuk oyun parkları için kura çekildi. Kurada çekilen sıraya göre oyun parkları yapılacak.

karatayda çocuk oyun alanı Haberi

karatayda çocuk oyun alanı

Karatay Belediyesi, 2013 yılında 58 adet çocuk oyun gurubunu ilçeye kazandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, çocukları kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirtti. 


Daha önce yapılan ve yeni oluşturulan çocuk bahçelerinin de içeriğini zenginleştirdiklerini söyleyen Hançerli, şunları kaydetti: "Yeni kurulan ve mevcut çocuk parklarının zeminine kauçuk taban döşedik. Geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde 58 adet çocuk oyun gurubunun kurul umunu gerçekleştirerek çocukların hizmetine sunduk. 


Karatay'a yeni bir yüz kazandırma gayesiyle yeni imar yollarının açılmasından, kentsel dönüşüm alanların oluşturulmasına, sağlık hizmetlerinden, Kongre ve Gençlik Merkezi'nin yapılmasına, pazar marketlerden yüzme havuzlarına, eğitime destek kapsamı çerçevesinde suni çim sahalar, spor salonu, ananokulu ve okul yapımından, çevre düzenlemelerine kadar birçok çalışmaya imza attık. Çocuk oyun alanı...