19 / 05 / 2024

karavan kurulacak yerler

karavan kurulacak yerler

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi karavanlı turistleri ağırlıyor. Yılda ortalama 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'ya karavanlı turistleri gelmeye devam ediyor

Çanakkale'ye Hollywood modeli tarihi tema park kurulacak!

Bakan Ömer Çelik, Çanakkale'ye Hollywood'dakine benzer tarihi tema park kurulacağını söyledi. Gelibolu Yarımadası'nda cepheler stüdyo gibi kurulacak, 1915 Çanakkale'si 4 boyutlu film platosunda canlandırılacak..

İdris Güllüce: Yeni kurulacak semtlerdeki kat sayısı 5-6'yı geçmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut fiyatlarındaki artışın arsa bedelinden kaynaklandığını belirterek, maliyetleri yüzde 60-65 oranında arsanın belirlediğini söyledi. Güllüce, yeni kurulacak semtlerde kat sayısının 5-6'yı geçmeyeceğini belirtt

Sakarya'da ikinci teknokent kurulacak!

Sakarya ' da ikinci teknokent kurulacak. Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) genişleme alanı çalışmaları kapsamında 162 hektarlık alandan, 272 hektarlık alana ulaşacak...

1955 yılında Baruthane'de kurulacak şehrin projeleri hazırlanmış!

1955 yılında 50 bin dönüm Baruthane arsası üzerinde kurulacak modern şehir için hazırlanan projeler, jüri heyeti tarafından incelenmeye başlanmış. Proje müsabakasının neticesi 29 Ekim'de belli olacakmış.

Nurol Gayrimenkul bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı.

Türkiye'nin ilk su ürünleri organize sanayi bölgesi İzmir'de kurulacak!

Türkiye'de ilk kurulacak Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesinde balık işleme, paketleme tesisleri, soğuk hava depoları, ağ bakım ve yıkama tesisleri, strafor tesisleri, yem tesisleri gibi sektörle ilgili tüm tesisler, bir arada olacak...

DASK zorunlu olmayan yerler!

DASK, belediye sınırları içinde kalan meskenlere yönelik olarak geliştirilmiş bir sigorta sistemi olup; Köy yerleşik alanları kapsam dışında yer alıyor. İşte DASK zorunlu olmayan yerler...

Akkuyu'da 4 bin kişilik nükleer köy kurulacak!

Akkuyu'da 4 bin kişilik nükleer köy kurulacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili ÇED raporunun önümüzdeki ay tamamlanmasının beklendiğini belirtti.

Türkiye Uzay Ajansı kurulacak!

Türkiye Uzay Ajansı kurulacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulacağını, bununla ilgili mevzuat ve de kanun yapım çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Çevre temizlik vergisinden muaf olan yerler!

Çevre temizlik vergisi mevzuatı gereğince, bazı kurumlar vergiden muaf tutuluyor. Çevre temizlik vergisinden muaf olan yerler, 30 seri nolu Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebliği kapsamında açıklanıyor...

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak!

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak. Hamburg’ta 23-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası rüzgar enerjisi fuarında Türkiye kalabalık bir heyetle adeta gövde gösterisi yaptı.

Şanlıurfa'da 40 dönüm alana çadır kent kurulacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan çadır kentin zemin düzleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Karmod Prefabrik, Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı!

Karmod Prefabrik, nakliyelerin yeniden başladığı Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı.üretimine başlanan 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin ilk partisi kurulum yerine sevk edilmek üzere yola çıktı.

karavan kurulacak yerler Haberi

karavan kurulacak yerler

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi karavanlı turistleri ağırlıyor. Yılda ortalama 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'ya karavanlı turistleri gelmeye devam ediyor. Kapadokya'ya karavanlarıyla gelen yabancı turistler, ya bölgedeki kamp merkezlerinde ya da karavanlarını bölgenin eşsiz vadilerine çekerek kamp yapıyor. Otel ve pansiyonlara oranla bölgede daha uzun süreli konaklayan karavanlı turistler, kamp için de genellikle Göreme ve Çavuşin bölgesindeki vadileri tercih ediyor. 



Muşkara...