09 / 05 / 2024

karavan turizmi nerelerde var

karavan turizmi nerelerde var

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Handan Piriştine ve Pınar Türk ortaklığıyla kuruldu.

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vitor Mıguel Paulino Fıgueredo tarafından kuruldu.

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişikliği yürürlüğe girdi!

"Turizmi Teşvik Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Turizm merkezlerinde bulunan Bakanlık tarafından turizm amaçlı değerlendirilmesinde yarar görülen Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar iki ay içerisinde tahsis edilecek.

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun!

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlandı.

Lüks siteyi karıştıran karavan!

Antalya'da iki emekli öğretmenin kedi evine dönüştürdüğü karavan 2 bin 500 kişinin yaşadığı siteyi ikiye böldü.

Turizmi Teşvik Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise verildi. Turizm yatırımlarının artırılması amaçlanan teklif komisyona sunuldu. 

karavan turizmi nerelerde var Haberi

karavan turizmi nerelerde var

Gölü, eşsiz doğası ve tarihi yapıları ile ünlü Beyşehir'e yerli ve yabancı turistler gelmeye devam ediyor.  Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar. 

Göl kıyısında birkaç gün konaklayacak olan onlarca karavan şehirde renkli görüntülere sahne olurken, karavancılar mavi ve yeşilin buluştuğu gün batınımın görsel şölene dönüştüğü Beyşehir'e hayran kaldılar. Geçtiğimiz yıllarda uluslararası ve ülkemizdeki karavan turizm firmalarının Beyşehir'i konaklama bölgeleri arasına dahil etmesinin ardından, Beyşehir'e karavanları ile gelen turistler bütün bu doğal güzelliklerin yanı sıra Beyşehir'de bulunan tarihi Eşrefoğlu Camisi'ni de gezerek hayran kalıyor. Tarihi Eşrefoğlu Camisi'nin gerek mimari yapısı gerek şahit olduğu geçmiş zaman dilimine...