05 / 05 / 2024

karayolları arazisi park

karayolları arazisi park

Maltepe Küçükyalı’daki Karayolları arazisinin botanik park olarak değerlendirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Altıntepe İçin Düşünceden Eyleme Platformu'nun başlattığı imza kampanyasına 4 bin 663 kişi destek verdi.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Deluxia Park Kartal projesi satışta! Metrekaresi 6 bin 380 TL!

Teknik Yapı'nın Kartal'da bulunan Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası arazisi üzerine inşa edeceği Deluxia Park projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 380 TL'den başlıyor..

Albatros Parkı değil, imarlı arazisi satıldı!

Büyükçekmece sahilinde yer alan ve satılmaması için karşı çıkılan Albatros Parkı arazisi 160 milyon 30 bin liraya satıldı. Belediye yetkilisi, arazi satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Göztepe Parkı’nda gözlem istasyonu kurulacak!

Göztepe’deki arazisi özelleştirilerek Taşyapı’ya verilen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni gözlem evi için Kadıköy Belediyesi’nden talepte bulundu. Belediye Göztepe Parkı’nda yer tahsis etti...

karayolları arazisi park Haberi

karayolları arazisi park


Maltepe Küçükyalı’daki Karayolları arazisinin botanik park olarak değerlendirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Altıntepe İçin Düşünceden Eyleme Platformu'nun başlattığı imza kampanyasına 4 bin 663 kişi destek verdi. 

Altıntepe İçin Düşünceden Eyleme Platformu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


107 bin metrekarelik İstanbul Küçükyalı Karayolları Arazisi'ni betonlaşmaktan koruyalım. Biz halk olarak bu araziye sahip çıkarsak hiçbir şey yaptırmayabiliriz. Buranın halka yeşil alan olarak açılması, Küçükyalı Parkı olması için imza verelim. Halkımızın yeşili, deprem anında toplanacak yeri olsun.



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan Karayolları arazisi açıklaması:


2014 yılında Karayolları arazisi ile ilgili açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: "Karayolları arazisiyle ilgili çalışma yapıyoruz. Burası Maltepe halkının olacak ve oraya biz bir botanik parkı kuracağız. Yine altgeçitlerle ilgili sıkıntımız var, burası hızlı tren merkezi istasyonu olacak, o...