04 / 05 / 2024

Karayollarına 78 milyar lira yatırım yapılacak

Karayollarına 78 milyar lira yatırım yapılacak

2016 Yılı Yatırım Programı'na göre, ulaştırma sektörü yatırımları arasında bu yıl en yüksek tutar 7 milyar 817 milyon 156 bin lirayla karayoluna ayrıldı.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Bakan Yanık: Depremzede vatandaşlar için 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların kullanımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 1 milyar 851 milyon gönderdiklerini açıkladı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

İşsiz sorunuyla boğuşanlar dikkat! İŞKUR'a başvurun bu ödemeyi alın

İşi olmayanı sevindiren gelişme.  Çalışmayanın hesabına 78 bin 854 lira yatacak. Her yıl binlerce kişi bu ödemeden yararlanıyor. Çalıştığı dönemde maaşlardan yapılan kesintiler çalışılmayan dönemde kazanç olarak geri veriliyor. İşte tüm ayrıntılar...

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Dolar yağmuru bu hafta başlıyor! Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatacak!

Suudi Arabistan Maliye Bakanı iki ülke arasında varılan mutabakata göre 'birkaç gün içinde' Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatıracaklarını aktardı. Dolar yağmuru bu hafta başlıyor...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına verilen o teklif...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 117,5 milyar lira oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 78 milyar 127 milyon TL arttı ve 7 trilyon 117 milyar 517 milyon TL'ye yükseldi.

ABD 2023 mali yılına 88 milyar dolarlık bütçe açığıyla başladı!

Yeni mali yılın ilk ayında bütçe açığına ilişkin piyasa beklentileri 90 milyar dolar olması yönündeydi.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Esnaflar bu haber size, kısa bir süre önce açıklandı! Tam tamına 100 milyar Türk Lirası...

Türkiye'de esnaflara yönelik yeni paketler açıklanmaya devam ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önemli bir paketin daha detaylarını açıkladı. Gelin birlikte detayları inceleyelim.

Karayollarına 78 milyar lira yatırım yapılacak Haberi

Karayollarına 78 milyar lira yatırım yapılacak

2016 Yılı Yatırım Programı'na göre, ulaştırma sektörü yatırımları arasında bu yıl en yüksek tutar 7 milyar 817 milyon 156 bin lirayla karayoluna ayrıldı.  Demiryolu ulaştırması 7 milyar 175 milyon liralık yatırım tutarıyla ikinci sırayı alırken, kent içi ulaşım için 2 milyar 90 milyon 246 bin lira harcanacak


AA


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Ulaştırma sektörü yatırımlarının kuruluşlara göre dağılımı incelendiğinde, karayolu ulaştırmasına 7 milyar 817 milyon 156 bin lira tahsis edildiği görüldü. En yüksek payın ayrıldığı bu yatırım kalemi için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne 7 milyar 717 milyon 446 bin lira, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ise toplam 99 milyon 560 bin lira verilecek.


Şehir içine de pay

Demiryolu ulaştırmasına ise, 5 milyar 175 milyon lirası TCDD Genel Müdürlüğü’ne, 2 milyar...