03 / 05 / 2024

Karayollarında seçim kuyruğu turisyler nede noldu

Karayollarında seçim kuyruğu turisyler nede noldu

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi.

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor! Hemen bakın

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün resmen kopuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor. Hemen bu detaylara bakın...

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!

Finans uzmanı Murat Özsoy, dolar ve euro kurlarında yaşanan ani artışların seçim öncesi dönemdeki gelişmelerin bir sonucu olduğunu belirtti. Özsoy, düşük faiz politikaları ve yanlış ekonomi politikalarının sert kur artışlarına yol açtığını ifade ederek, para otoritesinin duruma derhal müdahale etmes

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Borsa İstanbul'da seçim sonrasında tarihi ucuzluk! Hangi hisseler tercih edilmeli? Analistler tek tek açıkladı! 

Borsa İstanbul'da, yaklaşık 5 ay devam eden seçim belirsizlik sonrasında artış beklentileri yeniden güçlenirken, analistler, piyasalarda gözlerin oluşturulacak yeni ekonomi yönetimine çevrildiğine dikkat çekiyor. İşte analistlerin o açıklamaları...

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku... Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı... Hemen bakın....

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Karayollarında seçim kuyruğu turisyler nede noldu Haberi

Karayollarında seçim kuyruğu turisyler nede noldu

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi. 


Otobüsler otogara girmek için kilometrelerce kuyruk oluştururken, beklemekten sıkılan vatandaşlar kilometrelerce yürümeyi tercih etti.. Aynı durum, İzmit körfez geçişinde de vardı. Tatilcilerin dönüşü Yalova'daki Topçular Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. 


Türkiye...